Software AG (Sofia)

Bulgaria / Sofija grad / Sofia / Tsarigradsko Shose Blvd, 115
 software -duplicate(to be cleaned,removed)  Add category
 Upload a photo

Software AG Development Center Bulgaria

Софтуер АГ Дивелопмънт Център България ЕООД е подразделение на глобалната фирма Software AG. Основната й дейност е насочена към проучването и разработването на продукти, базирани на най-съвременни технологии.

Софтуер АГ Дивелопмънт Център България ЕООД е открит в края на 2006г. Центърът е ориентиран в разработката на най-новите продукти и приложения на компанията. Тук са събрани най-добрите специалисти в областта на програмирането, разработката на SOA и уеб базирани системи, информационните услуги, интеграционните и сървърни технологии.

Сега е най-доброто време да се присъедините към Софтуер АГ Дивелопмънт Център България. Имаме големи планове за вашето бъдеще, а това ще допринесе за общия ни успех. Основната задача пред ръководството е поощряването на индивидуалното участие на всеки за развитието на компанията и за постигането на оптимална връзка между личните и корпоративните цели. Нашата програма за обучение и развитие на персонала в SAG е най-добрата основа за личностни и професионални успехи. Всяка пътека на кариера е уникална и дава възможност за проява на личностни качества и идентичност.

Началото е програмата за обучение на нови служители. Тя осигурява актуализирано въведение в продуктите и софтуерните решения на компанията и е надеждна отправна точка за справянето с естеството на бъдещата работа.

Software AG е световен лидер в областта на върховите постижения в бизнес процесите (Business Process Excellence).

Нашата фирмена история в последните над 40 години е пълна с иновации. Част от нея са създаването на първата високопроизводителна транзакционна база данни Adabas, на първата платформа за анализ на бизнес процесите ARIS и първата B2B сървърна и SOA-базирана платформа за интеграция webMethods.

Ние предлагаме на нашите клиенти цялостни решения за управление на бизнес процеси, съвместяващи достъпна цена и лекота на използване. Нашите водещи в индустрията марки ARIS, webMethods, Adabas, CentraSite и IDS Scheer Consulting, представляват уникално портфолио обхващащо стратегия на процесите, дизайн, интеграция и контрол; SOA базирани интеграция и управление на данни, SAP внедряване и изпълнението на процеса на стратегическо консултиране и услуги.

Software AG има приходи от € 1,1 млрд. евро през 2010 г. и има повече от 5400 служители, обслужващи 10 000 предприятия и обществени институции в 70 страни. Нашите цялостни софтуерни решения и услуги дават платформа на компаниите постоянно да постигнат своите бизнес резултати по-бързо. Фирмата е със седалище в Германия и е вписана на Франкфуртската фондова борса (TecDAX, ISIN DE 0003304002 / SOW).
The place is located in "The Mall" - Hermes Park Sofia
Nearby cities:
Coordinates:   42°39'37"N   23°22'58"E
This article was last modified 13 years ago