είναι carlos

Brazil / Sao Paulo / Sao Carlos /
 πόλη, δήμος, σχεδίαση μόνο ορίων

Το Σάο Κάρλος είναι ένας δήμος της Βραζιλίας που βρίσκεται έξω από την πολιτεία του Σάο Πάολο, στην περιοχή Centro-Leste, σε απόσταση 58 χλμ. από το γεωγραφικό κέντρο (Ομπελίσκο) και σε απόσταση 230 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της Παουλίστα. Με «εκτιμώμενο» πληθυσμό 254.857 κατοίκους, κατανεμημένο σε συνολική έκταση 1.137 km², είναι 14.ª η μεγαλύτερη πόλη στο εσωτερικό της χώρας με αριθμό κατοίκων.
Είναι ένα σημαντικό περιφερειακό βιομηχανικό κέντρο, με οικονομική βάση στις βιομηχανικές δραστηριότητες, το εμπόριο και τις υπηρεσίες. também na agropecuária (neste setor, destaca-se a producção de cana-de-acúcar, laranja, leite e frango). Servida por vários sistemas rodoviário και ferroviário, são carlos conta com unidade comercial da multinacional suíça leica-geosystems e com unidades de produção de algumas Empresas multinacionais, d'entre quais quais à volkswagen-castell (a multre-caslense a-carlense a-carlense, ερεθισμένος do Group σε όλο τον κόσμο, παράγει 1,5 χρόνο λάδι), Electrolux, Tecumseh και Husqvarna. Μονάδες παραγωγής Algumas εθνικών εταιρειών, από την είσοδο έως τις αποβάθρες Tapetes São Carlos, Papel São Carlos, Prominas Brasil, Opto Eletrônica, Latina και Latam MRO.
Η κάλυψη των τοπικών αναγκών, και σε ορισμένες πτυχές, των περιοχών, διαθέτει εμπορικό κέντρο και υπηρεσίες διανομής σε τοποθεσίες στους δρόμους, θέσεις εξυπηρέτησης και ένα εμπορικό κέντρο στο Iguatemi. Κανένας αλιευτικός καταυλισμός, εκτός από τα πανεπιστήμια, δεν υπάρχει σε κανένα δήμο λόγω κέντρων τεχνικής ανάπτυξης της Έμπραπα.
Πρέπει να κατασκηνώσουμε στο Universidade de São Paulo (USP), στο Universidade Federal de São Carlos (UFSCar) και στο Instituto Federal de São Paulo (IFSP), στην πανεπιστημιούπολη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης συγκεκριμένα, στο Centro Universitário Central Paulista (UNICEP), έντονη Πανεπιστημιακή δραστηριότητα χωρίς κοινότητα, η οποία έχει κυμαινόμενο πληθυσμό είκοσι χιλιάδων αποφοίτων και μεταπτυχιακών, boa parte atraída de outras cidades e estados.

Δήμος της Αρχιεπισκοπής Campinas και sede της Μητρόπολης São Carlos.

Gentílico: Carlopolitano ή São-carlense.
Άρθρο από τη Wikipedia: pt.wikipedia.org/wiki/São_Carlos_(São_Paulo)
Cidades vizinhas:
Συντεταγμένες: 21°52'43"S 47°54'19"Δ
Συντεταγμένες:   21°52'43"S   47°54'19"W
Array