Multimediaal museum Bartolomeo d' Alviano (Alviano)

Italy / Umbria / Alviano / Piazza Bartolomeo d'Alviano
 Een foto toevoegen

Het historisch museum multimedia Bartolomeo d' Alviano en de Captains of Ventura Umbrië , is gevestigd in de kelder van Alviano kasteel , wordt de procedure tentoonstelling Museum ondersteund door een interactieve multimedia- informatie -systeem, gebaseerd op de blootstelling van afbeeldingen, documenten , reproducties camera's , voorzien van ten opmerkingen van diverse formulieren en communicatietechnieken .
Blootstelling vindt plaats door middel van een opeenvolging van afbeeldingen die zijn bewerkt met continuïteit , naar verschillende display technieken hyperlinks , die op gecoördineerde wijze , alsmede informatie te verstrekken betrekken de bezoeker in een organische route is van groot belang en diepe partecipazione.Tra bedrijven Bartholomew d' Alviano , leidt de beslissende deelname aan drie grote veldslagen in de late en vroege '400 '500 : Marignano , Agnadello en Garigliano .
Om deze drie gebeurtenissen is gewijd aan een vorm die afwijkt van de overige de baanbrekende inhoud. Met behulp van twee verschillende vormen van virtuele simulatie in 2D en 3D , in feite , worden gespeeld diverse aspecten van de voorbereiding en het verloop van de strijd , met de hulp van een verfijnd systeem van video afspelen bijgestaan ​​door computer graphics . De structuur van de twee andere toepassing verschillende kamers voltooien :
Een kamer ingericht met meerdere zetels aan vertoningen van films en documenten bij te wonen .
In de kamer genaamd de Leader , een systeem dat een soort virtuele realiteit weergeeft , interactief kunnen bezoekers om te interageren met de kapitein van Ventura en deze hebben de bevestiging van de bekende en geleerd in een bezoek aan de tentoonstelling gebied .
Nadere aandacht verdient de hal van het " Centrum voor Historisch Archief van de heldendaden van Bartolomeo Alviano Captain d' Ventura en luitenanten Umbriërs " gewijd aan het verzamelen en archiveren van documenten , iconografie , foto's , video- producten en alles wat relevant of verbonden met het leven kapitein van Ventura en de historische periode . De kamer was ingericht met een geweldig platform om te werken met een station waar u toegang tot het archief , netwerk met de receptie hebben .
Voor informatie over openingstijden , het museum functies , etc.. www.sistemamuseo.it
BRON : www.umbria.ws/content/museo-multimediale-bartolomeo-d-a...
Deze plaats staat in Castello di Alviano
Nearby cities:
Coördinaten:   42°35'16"N   12°17'44"E
This article was last modified 11 jaren geleden