Castello di Alviano (Alviano)

Italy / Umbria / Alviano / Piazza Bartolomeo d'Alviano
 interessante plaats  Categorie toevoegen
 Een foto toevoegen

Het landhuis is gelegen in het zuidelijke deel , en de oudste , van de stad Alviano ( TR ) .
Het Castello di Alviano , in haar huidige vorm , een typisch voorbeeld van de renaissance kasteel dat naast elkaar bestaan ​​, waarin de kenmerken van defensieve bolwerk en woningbouw , werd gebouwd in 1490 door architect Bartolomeo d' Alviano en commandant van een fort gebouwd rond de reeds bestaande tot 995 door graaf Offredo Monaldo III , graaf van Nocera .
Het fort , strategisch gelegen aan de Tiber vallei , heeft een trapeziumvorm , omringd door de schikking , en heeft vier hoektorens ronde bastions , een residentiële drie verdiepingen , plus zolder bedekt met een schuin houten dakpannen , een deur d ' entree versierd met een leeuw en een hoofd van Medusa . binnen een prachtige renaissance binnenplaats met dubbele loggia , waarop een verscheidenheid van omgevingen en fittingen.
Het moet in het bijzonder betekende de kapel, die een serie fresco's van de zeventiende eeuw bevat . Deze omvatten een voorstelling van het wonder van de heilige Franciscus en de zwaluwen , die in 1212 slechts Alviano , wanneer de heilige monddood de vele zwaluwen plaatsvond . Onder de fresco's is ook het gezicht van Donna Olimpia , de koper van die fresco's. In plaats daarvan is het hedendaags werk van Bartolomeo gezicht afgebeeld in de raadzaal , de functies zijn echte, genomen uit een munt geslagen door de zestiende eeuw de Republiek Venetië .
BRON : www.umbria.ws/content/alviano-castello-di-alviano
www.castellodialviano.it/
Nearby cities:
Coördinaten:   42°35'16"N   12°17'44"E
This article was last modified 10 jaren geleden