Холодокомбінат (Херсон)

Ukraine / Khersonska / Kherson / Херсон
 виробництво, консервний завод, м'ясопереробне підприємство, холодокомбінат, холодильник
 Завантажити фотографію

Цільове призначення об'єкта: зберігання охолодженої та замороженої продукції. Можлива реконструкція в овочесховище.

Аналоги і конкуренти: Єдиний великий холодильник в Херсонській області. Найближчі аналогічні об'єкти розташовані в Миколаєві.

Розташування: м.Херсон, Миколаївське шосе, 25. Підприємство розташоване на Миколаївському шосе, що сполучає місто з Миколаєвом, Одесою, Києвом. Відстань до Херсонського морського торгового порту - 5 км. У той же час підприємство знаходиться поруч з основною транспортною розв'язкою, що з'єднує між собою чотири основних райони міста.

Територія: обмежена зі сходу Миколаївським шосе, з південного заходу - залізничними коліями, з півночі - ботанічним садом. Довжина фасаду, що виходить на Миколаївське шосе - понад 200м. Транспортний потік проходить безпосередньо повз ворота і огорожі підприємства. На Миколаївське шосе виходять двоє автомобільних воріт, на території підприємства є асфальтовані дороги та майданчики, між парканом підприємства і проїжджою частиною є великий майданчик для паркування і розвороту великогабаритного транспорту - що в сукупності дозволяє раціонально організувати рух транспорту.

Земельна ділянка: площа - 4,12 га. Розпочато процедуру оформлення документів для укладення договору оренди, отримано рішення сесії міської ради про дозвіл на розробку землевпорядної документації.

Електропостачання: здійснюється від двох незалежних високовольтних вводів. На об'єкті є три власних потужних підстанції: 2х630 КВА, 2х630 КВА, 1х400 КВА. Електроустановки знаходяться у робочому стані.

Газ: На територію заведений газопровід низького тиску, в даний момент газ відключений.

Водопостачання: введення діаметром 150 мм.

Каналізація: Власна КНС.

Під'їзні шляхи: дві залізничні гілки.

Холодильні камери:
- Діючий холодильник - 3500 тн (у будівлі холодильника);
- Перший етап реконструкції - 2000 тн, в стадії введення в експлуатацію (у 3-поверхової частини будівлі фабрики морозива);
- Другий етап реконструкції - 5500 тн, проведено демонтаж теплоізоляції (в будівлі холодильника).

Забезпечення холодом здійснюється від аміачної компресорної потужністю 2 Гкал.

Адміністративно-побутові приміщення: адміністративно-побутовий корпус площею 1200 м2, адміністративно-побутовий (п'ятиповерхова) частина будівлі фабрики морозива.

На території підприємства знаходиться також ряд будівель і споруд допоміжного та технічного характеру: рибоконсервний і технологічний цеху, власне газосховища, склади, гаражі, майстерні, і т.п.
Міста поруч:
Координати:   46°39'19"N   32°35'27"E
Ця сторінка востаннє змінена 9 років тому