Yδραγωγείο Λάρνακας (Καμάρες) (Λάρνακα)

Cyprus / Government controlled area / Larnaca / Λάρνακα
 νερό, ιστορικό, υδραγωγείο, ενδιαφέρον, γέφυρα, παροχή νερού, water catchment area (en)

Υδραγωγείο - ένα από τα αξιοθέατα της Κύπρος . Καμάρες Κύπριοι αποκαλούν , που σημαίνει ότι η αψίδα , ή το όνομα του ιδρυτή της Αμπού Μπεκίρ Πασά - το νερό Μπεκίρ Πασά . Αυτή η πλούσια και διάσημη ηγέτης των Τούρκων ήταν ο βράχος ( όπως ονομαζόταν τότε Λάρνακα ) , και αργότερα ολόκληρη η Κύπρος . Προσπαθώντας να αποδείξει τη θέση του στους κατοίκους της πόλης διαχειρίζεται τους , αποφάσισε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα νερού , τόσο αναγκαία για τους πολίτες : πηγές νερού στην πόλη δεν ήταν , και οι κάτοικοι έπρεπε να φέρει νερό από μακριά .
____
Διάσημοι Καμάρες Υδραγωγείο , επίσης γνωστή ως το υδραγωγείο Μπεκίρ Πασά , που βρίσκεται στις παρυφές της Λάρνακας - ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά μέρη στην Κύπρος . Αυτό δημιουργήθηκε όταν η πόλη , ενώ κάλεσε Scala , λειτούργησε από τους Οθωμανούς , με πρωτοβουλία του κυβερνήτη του Αμπού Μπεκίρ Πασά και των ιδίων κεφαλαίων του στα χρόνια 1746-1747 . Το όνομα "Καμάρες" ( . Από το ελληνικό " Arc " ) , είναι πολύ κατάλληλη - το νερό έχει μήκος πάνω από 10 χιλιόμετρα και αποτελείται από 75 ψηλές καμάρες . Σύνολο δημιουργήθηκε τρεις «γέφυρα» στις 32 , 12 και 31 αψίδα - για να κρατήσει το νερό στο ίδιο επίπεδο σε αυτά τα μέρη όπου το υδραγωγείο έπρεπε να βάλει στις ρεματιές . Μέσα από αυτό λύθηκε ένα από τα κύρια προβλήματα της πόλης που συνδέεται με την έλλειψη νερού , πριν οι άνθρωποι έπρεπε να φέρουν νερό από μια πηγή που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το χωριό . Και μετά την ολοκλήρωση του νερού από τον ποταμό στο υδραγωγείο Tremitos ήρθε άμεσα στη Λάρνακα . Ένα τέτοιο κάτοικοι σύστημα που χρησιμοποιείται μέχρι το 1939 , όταν, τελικά , χτίστηκε μια σύγχρονη υδραυλικών . Δυστυχώς , μέχρι τώρα μόνο εν μέρει διατηρημένα Καμάρες - αφού η πόλη άρχισε ενεργά αναστατωμένος υδραγωγείο υπέστη σοβαρές ζημιές . Ως εκ τούτου , στο Δήμο Λάρνακας , μια ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς διαφορετικές κατευθύνσεις , οι οποίες θα πρέπει να εξασφαλίζουν τη διατήρηση της αρχιτεκτονικής και ιστορικό μνημείο . Εκτός τώρα είναι ενεργά σταματήσει την κατασκευή κοντινά Καμάρες και μετατρέποντας την περιοχή σε τουριστικό πεζόδρομο . ____Akveduk ( Γραμμή νερού ) επεκτάθηκε στην πόλη από τις Tremitos ποτάμι σε 1746-1747 χρόνια . Το συνολικό μήκος του ήταν πάνω από δέκα χιλιόμετρα . Σε περίπτωση που η διαδρομή συνάντησε χαράδρες , χτίστηκαν πολλά τοξωτά υδραγωγεία ( γέφυρες ) . Σύνολο γέφυρα χτίστηκε 3 έως 31 , 12 και 32 καμάρες . Κοντά σε ένα από αυτά που τώρα είναι . Έτσι, μπορείτε να εκτιμήσετε το μέγεθος των τόξων , έχω θέσει συγκεκριμένα από Lena " το τείχος " ένας από αυτούς . Βρετανοί , από τα πρώτα χρόνια της βασιλείας του , θεωρήθηκε μία από τις Καμάρες αξιοθέατα του νησιού, που δεν έχει σταματήσει λειτουργίας υδραυλικών εγκαταστάσεων μέχρι το 1938 . Αυτό Καμάρες είναι σημαντικό ιστορικό μνημείο της Τουρκοκρατίας , αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο πίσω μέρος της Κύπρος λίρες που εκδίδεται το 1961 , υπάρχει μια εικόνα του υδραγωγείου .
Τα χρόνια πέρασαν . Λάρνακα έχει αυξηθεί τόσο ώστε το νερό είναι για άλλη μια πολύ πέρα ​​από την πόλη μετατράπηκε σταδιακά σχεδόν στο κέντρο ενός από τους τομείς όπου η στέγαση διεξήχθη ενεργά . Επί του παρόντος , οι τοπικές αρχές έχουν λάβει μέτρα για να σταματήσει η κατασκευή εκεί και στροφή αυτό το τμήμα της πόλης στην πεζοδρομημένη τουριστική περιοχή .
Μπορείτε να τεντώσει μόνο τα πόδια τους μετά από μια βόλτα με το αυτοκίνητο , τα μονοπάτια πεζοπορίας που ξεκινούν ακριβώς πίσω από το υδραγωγείο . Αν θέλετε πραγματικά να εξετάσουμε προσεκτικά , την τελευταία εικόνα μπορεί να δει αποικία φλαμίνγκο , " βόσκουν " στην αλυκή . Τελευταία αναλαμπή των Καμαρών και να προχωρήσουμε .
Κοντινές πόλεις:
Συντεταγμένες:   34°54'44"N   33°35'55"E
Το άρθρο αυτό τροποποιήθηκε τελευταία 11 έτη πριν