Центр міської історії Центрально-Східної Європи (Львів)

Ukraine / Lvivska / Lviv / Львів / вул. Академіка Богомольця, 6
 бібліотека, історичне місце, науково-дослідний інститут / центр

Колишній прибутковий будинок фірми «Ельстер і Топф», буд. фірма І. Левинського, 1904-1905 рр.

Центр міської історії Центрально-Східної Європи було засновано 2004 року як неприбуткову організацію, відтоді Центр провадить некомерційну діяльність.
Центр розташований на вул. акад. Богомольця 6 в історичному будинку (1905 р.) запроектованому відомим львівським сецесійним архітектором Іваном Левинським.
Як інститут історичних досліджень, ми намагаємося продукувати нові інтелектуальні поштовхи для розвитку актуальних питань науки та сприяти формуванню обґрунтованої думки. За допомогою інформації та відкритих дискусій ми хочемо запобігти маніпуляції історією з політичною метою. Завдяки конференціям, семінарам та виставкам ми сподіваємося популяризувати науковий та культурний обмін інформації.

Ми надаємо студентам можливість здійснювати наукові дослідження міжнародного рівня всередині країні, запобігаючи «витоку» інтелекту за кордон.

Ми прагнемо бути частиною спільноти сучасного Львова, плідно співпрацювати з громадськістю та культурними інституціями, бути відкритими до різних середовищ.

Центр спрямовує увагу не тільки на наукові дослідження. Як структура, що живе у ритмі міста, Центр прагне виходити за рамки академічної діяльності та сприяти громадським ініціативам, яким надає першість.

Ми хочемо допомогти Львову стати осередком інтелектуального, наукового і культурного життя не лише в Україні, але й в Європі.

Дізнатися більше - lvivcenter.org/uk/
Міста поруч:
Координати:   49°50'13"N   24°2'8"E
Ця сторінка востаннє змінена 13 років тому