Scoala nr. 205 Adrian Paunescu (Bucureşti)

Romania / Bukarest / Bucharest / Bucureşti
 şcoală / gimnaziu / liceu  Adaugă categorii

"205 e scoala minunata / Unde ani la rand, cu drag am invatat / 205 nu te-om uita vreodata/ Fiindca viata tu ne-ai luminat"
[Apollinaire & bro.]
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   44°25'8"N   26°2'16"E

Comentarii

  • Promotia 1994 ,clasa Doamnei/Tovarasei invatatoare Sanda Eugenia si a Doamnei Diriginte de Franceza Serafim Florica ,Dumnezeu sa le odihneasca- clasele 5-8 prin cei care s-au reintalnit in 2010 ianuarie si anume Bogdan Robert,Radu Georgiana,Tufeanu Oana Ramona,Stan Cristian, va anunta ca ne-am reintors. Vrem sa ne strangem cat mai multi ,curand ,cei care ne vedeti aici cautati-ne pe unul dintre site-urile de socializare,nu le pot da numele aici, unul incepe cu "F",se termina cu "K".Doar cautati numele noastre ,acolo. Va asteptam si va salutam cu dor. R.Bogdan
  • Scoala 205 Promotia 1994 Doamnele Sanda Eugenia si Diriginte Serafim Florica sa le odihneasca Dumnezeu, ne-a trimis un mesaj de sus in inimile noastre Tufeanu Ramona,Radu Georgiana,Stan Cristian ,Bogdan Robert sa strigam ca sa ne auziti ,cei care ne vedeti si va mai aduceti aminte de timpul in care eram prea nevinovati sa lasam o urma ca sa mai stim de unii de altii. Ne pregatim sa ne adunam si sa ne intalnim curand . CAUTATI-NE PE FACEBOOK ,cei care vreti . Va salutam cu mult dor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 11 ani