Casa "Toma Stelian" (1914)- azi sediul central al PSD (Bucureşti)

Romania / Bukarest / Bucharest / Bucureşti / Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, 10

Monument istoric de importanţă naţională.
În prezent, sediul central al PSD
arh. I.D.Berindei
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   44°27'40"N   26°4'54"E

Comentarii

  • Casă monument istoric. 1914. arh. I.D.Berindei. Proprietar: avocatul Toma Stelian, ministrul justiţiei. Donată de acesta statului român, ca muzeu. Din 1931 muzeu de artă, nucleul viitorului MNAR. PSD nu respectă dorinţa donatorului de a fi doar muzeu aici, şi foloseşte ILEGAL şi gratuit, pe banii statului, această clădire superbă, în loc s-o redea publicului român !
  • Datorita numelui meu, ma simt obligat sa particip si sa contribui la activitatea unei organizatii care se ocupa de problema asta. Daca organizatia nu exista, o putem crea. Daca exista, vreau sa fiu contactat(Suedia). // Stelian Toma - Systemarhitect
  • Incercati sa nu mai fiti mirati. Nu SUA sunt ,,tara tuturor posibilitatilor". Societatea civila oare nu stia sau a avut interes sa doarma. O campanie de presa bine dirijata ar mai agita apele dar n-ar rezolva problema. Presa se misca doar bine motivata si doar daca nu contravine vreunui tatuc. Imi pare rau, dar cam aceasta este realitatea. Ar trebui sa ne dam cate doua palme, sa ne trezim, dar si acest lucru este de domeniul fanteziei:daca ne da altcineva ne suparam, daca ne dam singuri ne doare. Concluzia este una singura la acest popor:miorita.
  • PSD-ul " foloseşte ILEGAL şi gratuit, pe banii statului, această clădire superbă, în loc s-o redea publicului român"???Acum ca a venit Base+PDL la putere sigur le-o vor confisca si reda poporului roman...Sau nu pt ca si pdl+base folosesc ilegal si pe banii statului sedii/resedinte personale. Tara bananiera locuita in mare parte de hommo imbecilus si homo idiotus, numita Romania, a schimbat mafia psd'ista cu mafia pdl'ista.Haideti la Madrid sa vedeti cum se traieste si cum poti sa faci multi bani pe bune (nu ma refer la culegatorii de orice cu 4 clase si semianalfabeti care lucreaza aici), daca te duce capul, fara sa fii in cardasie "cu niste baieti".
  • Nu este vorba numai despre cladirea in sine, acolo au fost tablouri de mare valoare. Unde sunt tablorile? -- El a donat statului: "texte"! El nu a donat nimic, ne-a lasat noua totul. Noi fiind 'Toma Stelian-ii' care vor apare mai tarziu. Putem lupta. Ce nesimtire din partea SD. Cum pot sa-si permita!? Nici-un respect pentru un om care a trait pentru Romania!?
  • Cladirea asta are vreo 2000mp si cam 6000(MII DA) de teren in zona cea mai buna,scumpa a orasului.Face pe putin 10 milioane euro.Nu 1 mil cat vroiau cei de la PSD sa dea pe ea.
  • MUIEPSD
  • Arata toate comentariile
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 10 luni