"Евросенс" ООД (София)

Bulgaria / Sofija grad / Sofia / София / бул. Акад. Иван Евстратиев Гешов, 2E
 Качване на снимка

Дружеството e учредено на 16 декември 2003 г. от белгийската корпоративна група ЕВРОСЕНС, която повече от 45 години развива успешна дейност в областта на дистанционните изследвания на Земята, картографията, фотограметрията, географските информационни системи (ГИС), въздушното лазерно сканиране и батиметрията в редица европейски страни - Белгия, Франция, Холандия, Германия, Полша, Чехия. Словакия, Унгария, Румъния и България.
ЕВРОСЕНС ЕООД притежава напълно завършен и затворен технологичен цикъл за обработване на аналогови и цифрови аерофото изображения на площ от 400 кв. м. на територията на Бизнес Център Сердика.
Бизнесът на ЕВРОСЕНС ЕООД е иновативен и включва използването на високи технологии и решения за извличане на геопространствени данни от аерофото и сателитни изображения. Основните продукти и услуги за клиентите са заснемане от въздуха със собствен самолет Cessna 404 Titan (регистриран в Българския регистър за граждански въздухоплавателни средства под уникален номер LZ ESA); интерпретации на снимки; обработка и интерпретиране на цифрови сателитни изображения; разработване на фотограметрични и топографски карти, цифрови ортофото изображения, въздушно лазерно сканиране, хидрография, термографски измервания; разработване на бази данни в сферата на ГИС и консултантски услуги.
Мястото се намира в Бизнес център "Сердика"
Nearby cities:
Координати:   42°41'27"N   23°17'39"E
This article was last modified преди 13 години