Natura Parc | hotel, restaurant, lac, bar, loc interesant

Romania / Covasna / Chichis /
 hotel, restaurant, parc, lac, bar, loc interesant

Natura Parc Chichis
www.naturaparc.ro/abonament/gratuit.aspx

Natura Parc - cel mai mare parc sportiv si de distractii din Romania – un concept care incorporeaza o suprafata de sport, distractie si petrecere a timpului liber de aproximativ 160 hectare.
Accesul catre parc se face din DN 13 Brasov-Sf. Gheorghe, la km 16 cu auto sau cu trenul pana in Halta Chichis, de unde turistii sunt preluati de trenuletul Natura Parc Express pana la zonele de distractie.

Conceptul Natura Parc inseamna aducerea la un loc a unor furnizori de entertainment (circ, echitatie, luna park, etc.) dar si o multitudine de facilitati si posibilitati de petrecere a timpului liber de sine statatoare, precum:
fotbal golf (unic in Romania), pescuit sportiv, minifotbal, plimbari cu barca si hidrobicicleta, tenis de camp, tenis de picior, fotbal si voley pe plaja, mountain bike, atv, tir cu arcul, calarie, human table gonflabil, camping si rulote, cazare in casute lacustre, corturi indiene sau bungalowuri
gratare in aer liber.
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   45°45'47"N   25°49'17"E

Comentarii

  • La festivalul racilor, august 2012, ar fi fost foarte bine daca existau si raci.
  • Pacat de acest concept, si de munca depusa pana acum. Parcul este in continua degradare, si daca o tine tot asa (ca in cei 3 ani de la deschidere) ajunge sigur o noua ruina.
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 12 ani