Situl panoramic „Galata” (Varna)

Bulgaria / Varna / Varna
 vedere panoramică, parkland (en), loc interesant

Site-ul panoramic „Galata” este unul dintre cei care trebuie să viziteze locuri în Varna. Este situat de-a lungul traseului spre suburbia „Galata” și dezvăluie o priveliște uluitoare asupra Mării Negre și orașului Varna.
Puteți ajunge la loc cu mașina sau cu autobuzul - există o parcare pe lateral și o stație de autobuz public în apropiere. Băncile și binoclul au fost amplasate pentru o mai mare comoditate tuturor vizitatorilor.
Site-ul este unul dintre doar câteva locuri în care oamenii ar putea admira nu numai frumusețea capitalei The Sea, dar și pentru a scăpa și de viața aglomerată de astăzi.
Site-ul panoramic „Galata” este un loc preferat și pentru cuplurile romantice. Dezvăluind o priveliște minunată asupra orașului Varna și a golfului Varna, cuplurile îndrăgostiți vizitează locul și își închid simbolic dragostea unul față de celălalt blocând un lacăt la balustrade. În sensul că odată ce iubirea ta este blocată, aceasta este sigilată pentru totdeauna. Aceasta devine tradiția Varna urmând cele deja existente în Italia, Ungaria, Franța, etc. Așadar, data viitoare când sunteți la Varna cu dragostea vieții voastre, apucați un mic lacat și sigilați-vă iubirea.

visit.varna.bg/ro/point_view_galata.html
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   43°10'20"N   27°55'36"E
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 4 ani