Aerodromul Alexeni | aeroport

Romania / Ialomita / Alexeni /

Un aerodrom mirific (hangare usi electrice, pista betonata 2,5 km, "bretele" adiacente de 1000 m, 200 ha teren pentru dezvoltare, cladiri social-administrative foste alarmatei etc. Asteapta administrator capabil. Intre Bucuresti (Ploiesti sau Brasov) si Litoralul Marii Neagre oricand o escala aici cu avionul, motodeltaplanul, motoparapanta. Ideal pentru tabere de pilotaj (stagiaturi, reuniuni, antrenamente, de zbor). Fara TAXA ! Acum, dupa retragerea aviatiei militare, serveste la "Puscariasi ultimul an pre-eliberare" (Ministerul Justitiei).

www.aeroalexeni.ro/
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   44°42'16"N   26°43'14"E

Comentarii

  • Noul aeroport pentru zborurile low cost.
  • Aici ziceti voi ca ar merge de un urban?
  • Aici merge de un CAMPIONAT MONDIAL de ULM (zona libera de trafic)si EUROPEAN. De recomandat de Fed.Romana de aeromodelism pentru C.Mond.de aeromodele zbor liber.Europa nu mai suporta terenuri uriase nefolosite,zilele ZBORULUI PESTE TOT sunt numarate..!La noi in Romania aici e un paradis viitor al Europei la ZBOR.
  • Aberatii de a lui Berceanu,daca el e un gras bogat lui sa i se permite sa aterizeze pe Baneasa,iar la oameni simpli sa-i duca aici,la inceput sa faca autostrada pana aici si un tren normal pana la Bucuresti.
  • A fost transformat in circuit automobilistic - http://www.antena3.ro/romania/fostul-aeroport-militar-de-langa-urziceni-a-devenit-circuit-de-curse-cat-costa-sa-fii-pilot-de-ocazie-162831.html
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 10 ani