nagyi
| 17 years ago |
0   |
Mindenek előtt szeretettel és tisztelettel köszöntöm az élen járó magyar wikimapiást, "barit" és persze "Fabulát" és "Misi bácsit" és az ifjú "Balázs2-t", "tözsmókust", szóval mindazokat, akikkel egy húron pendülök.
Remélem, nem fogok egyedül ücsörögni a szép új társalgóban! Az asztal kerek és nagy, ránk vár! |
|
|
|
bari
| 17 years ago |
0   |
Gratulálok, Nagyi! Gondoltam, hogy belevágsz a magyar társalgóba! Én mostanság "tartózkodóban" vagyok, de azért néha bekukkantok. Jó társalgást! |
|
|
|
DinoBlack
| 17 years ago |
0   |
| Sziasztok lányok, örülök, hogy ez is beindult. Ha az asztal nagy, és ilyen szorgalmas hölgyek ülnek mellette, nekem is itt a helyem. Én hozom a bort és mivel én vagyok a sereghajtó a fent említettek között, én mosogatom a poharakat. |
|
|
|
grozsa11
| 17 years ago |
0   |
Sziasztok! Egy technikai kérdésem van: A "vízfelület" (tó céljára) funkció esetén nekem szépen beszürkül a kép, meg is kapom a terület-kijelölő kurzort, készíteni is tudok egy területet, és a mentés gombot is meg tudom nyomni.... ÁM ez után nem megy előrébb a dolog, mert továbbra is szerkeszti a területet és csak ESC-cape-val tudok kilépni, vagyis végeredményben nem tudok maradandó tófelületet készíteni. Tudja valaki mi lehet ennek az oka? Köszönettel: Gza
|
|
|
|
grozsa11
| 17 years ago |
0   |
Az előző kérdésemre (HUNVilly -nek hála) meg van a megoldás: Körbekeríted mint egyszerű alakzatot és az alakzat "KATEGÓRIÁ"-ját beállítod "lake" vagy "tó"-nak. (Sziget esetén ugyan így járunk el.) Ne add neki azt a nevet a "név" mezőben, hogy "tó", mert ha 4-5 alkalommal egymás után így nevezed el a tavakat, akkor letiltja ezt a szót, mert azt hiszi, hogy reklámszövegeket spammolsz föl fölöslegesen. Úgyhogy ha nem tudod a tó spéci-egyedi nevét, akkor hagyd üresen az egysoros név-mezőt. (A csillag melette nem a "kötelezően kitöltendő"-t jelenti.) Gza |
|
|
|
grozsa11
| 17 years ago |
0   |
Tudja valaki, hogy hogyan számolja a rank(rang)-sor pontokat a rendszer? Eleinte azt hittem, hogy néhány dolog után egy pontot ad, de közben egy érdekes ellenpélda bukkant elém véletlenül: "mmorx" és "markhi2007" pontszámait összehasonlítva: mmorx = 3802 pont és markhi2007 = 4150 pont, ám mmorx hamarabb regisztrált, mindenből többet hozott létre (markhi2007 pl egyetlen pötty utcát sem), és 40 jó szavazata van (markhi2007-nek egy sem)... Vajon akkor mi számít a pontozásba? Vagy esetleg nem mindegy, mikor szerezte, tehát lehet hogy a pontok valamiképpen kamatoznak ha vannak?... Na ez csak érdekességként probléma, amúgy nem is érdekes és nem is probléma :-)) Gza |
|
|
|
nagyi
| 16 years ago |
0   |
Üdv, Grozsa11! A pontozás rendszere előttem is rejtélyes, néha napokon át nem ad pontot, aztán egyszer csak lesek, mitől ugrottam ekkorát hirtelen.
Örülök, hogy HUNVilly tudott segíteni, technikai kérdésekben magam is segítségre szorulok. Azért is gondoltam, jó lenne egy magyar társalgó. Bízom benne, hogy a többiek is ránk találnak! Törzsmókust is ajánlom, igazán készséges és az én problémámat azonnal tudta orvosolni.
nagyi |
|
|
|
nagyi
| 16 years ago |
0   |
Üdv,Grozsa11!
A pontozás tényleg nem probléma, de érdekes -logikai szempontból...
Örülök, hogy rátaláltál HUNVillyre, sajnos technikai kérdésekben magam is segítségre szorulok, azért is gondoltam, hogy jó lenne egy magyar fórum. (Alig vagyunk néhányan, és a felhasználók térképe eltűnt. Vagy én nem találom?) Törzsmókust is ajánlom, igazán segítőkész.
nagyi
|
|
|
|
balazs2
| 16 years ago |
0   |
A WM mi alapján adja a felhasználói szinteket? Mit kell tenni ahhoz, hogy valakiből második szintű felhasználó legyen? Mert például már láttam olyat, hogy egyik felhasználó pontszámban előrébb van, mint a másik, de viszont a kevesebb pontszámmal rendelkező felhasználó volt a második szintű felhasználó.
Balázs |
|
|
|
nagyi
| 16 years ago |
0   |
A számok nem számítanak. Ahhoz, hogy második szintű felhasználó legyél a többi második szintű felhasználó tetszését kell elnyerned, egyrészt színvonalas munkával másrészt aktivitással a Fórumon. Az ő ajánlásuk alapján dönt a vezetőség az előléptetésedről.
Sz'al, ha UL2 akarsz lenni, nem elég dolgozni, kicsit fényezni kell magad. :)
nagyi |
|
|
|
DinoBlack
| 16 years ago |
0   |
| Hallom megy a magyar virtus ezerrel, jelesül, hogy egymást öljük még a WM-n is. Ez igazán szép és dicséretes. Fabula, az egyik legmagasabb szinten álló, magyar felhasználó, a magyarok munkáit törli, piszkálja, ugyanakkor meg sem jelenik a Társalgóban, hogy elmagyarázza, miért teszi. Az új WM-nak vannak hátrányai és ez ellen többen próbáltak fellépni, rengeteg országból, egységesen, mégsem sikerült visszaállítani a régit. Mit akarunk mi, magyarok elérni, ha még egymással sem tudunk összetartani és viselkedni. Elvárom a társaimtól, hogy egy levélben értesítsenek és indokolják meg, miért törli a bejegyzéseimet. Ha én csinálnék ilyet, ezt tenném, igaz nem csinálok ilyet, mert ha hülyeséget, téves információt vélek felfedezni, a szerkesztés menüt választva kijavítom és kész. Gondolkozz el ezen kedves Fabula! |
|
|
|
nagyi
| 16 years ago |
0   |
Ellenséggé tehet-e bennünket egyetlen szabály?
A szabály kimondja, hogy kijelölhető egy objektum anélkül, hogy megneveznénk vagy leírnánk azt, hiszen majd később egy másik felhasználó megadhatja a hiányzó adatokat. Egyetlen feltétel a pontos körvonalszerkesztés.
Az egyik felhasználó eszerint a szabály szerint jár el akkor, amikor nagyszámú, meg nem nevezett területet emel ki a térképen. Egy másik felhasználó pedig sorra törli az előbbi munkáit - a Wikimapia szelleme szerint. A szabályok innen nem változtathatók meg, de talán megegyezhetnénk...
nagyi
|
|
|
|
DinoBlack
| 16 years ago |
0   |
Éppen ezért írtam, amit írtam. Fabula nem akar megegyezni, valószínűleg a száz alattiak felsőbbrendűsége akadályozza ebben. A szabály lehet, hogy hibás, rossz, de nem ez tesz két embert ellenséggé, hanem a természetük, az élet és a WM ranglétráján elfoglalt pozícióik, a kivagyiság. Arra van energiája a "nagyoknak", hogy törölgessék mások munkáit, arra viszont már nincs, hogy megindokolják a törlést, ne adj isten kijavítsák a hibát, pedig ez is pontot ér. Bari nagyon eltűnt, pedig kíváncsi volnék az ő véleményére is.
én |
|
|
|
nagyi
|
|
bari
| 16 years ago |
0   |
Csak betoppanok megint. Egy szlovák kolléga felbosszantott, "szlovákosította" néhány tag-emet. El kellett neki mesélnem, hogy semmi akadálya annak, hogy használja az anyanyelvét - szlovák tag-en. Gondolom, még próbálkozik, ezért elkezdtem levédeni a félévvel ezelőtt nagy munkával felrakott szlovákiai falvakat/városokat. És rájöttem, hogy valamennyire mégiscsak szeretnék maradni...
A meg nem nevezett területtel kapcsolatosan az a szabály, hogy lehet ilyen területeket feltenni. Tehát nem barátságos lépés az ilyen területek törlése. Személy szerint nekem se tetszenek az "üres" területek, de tiszteletben tartom őket. Én a "nevezzük meg és írjuk le" elvét vallom, tehát minél több információt szeretek hozzátenni a céduláimhoz. Ez persze sok munkával jár, de ezt szerettem benne nagyon, és úgy gondoltam, ez van hasznára a térkép használójának, a böngészőnek is. De sokféle ember van, és sokféle elképzelés, de jószándékkal megférhet minden egymás mellett. |
|
|
|
stephanus1987
| 16 years ago |
0   |
Üdv mindenkinenk.
Ha nem akarja megérteni az emberke, hogy mi a helyzet, akkor megpróbálhatok rá hatni én is a saját anyanyelvén. |
|
|
|
DinoBlack
| 16 years ago |
0   |
Ez jó ötlet stephanus1987. Meg kell értetni mindenkivel, hogy ami a kormányok között, illetve általában a politika koszos színpadán zajlik, az nem való egy ilyen helyre, mint a WM. Kismillió nyelven lehet mindegyik tag-et szerkeszteni, válassza ő a szlovákot, ne szlovákosítsa a magyart. Az már az ő dolga, hogy mint szlovák nacionalista, antimagyarista, fasiszta, mennyire véresszájú a szlovák verzióban, a magyar verziót, vagy a törököt, hagyja békén, ahogy mi is az övét, meg a törökét.
Isten hozott bari! Örülök, sőt talán többen örülünk, hogy visszatérsz, még akkor is, vagy talán épp ezért, ha méregből.
A fröccs lehűtve és bekeverve,aranymetszés, nagyi, már csak néhány tiszta pohárra és több találkozásra volna szükség. Ezek ugyan nem oldják meg az angolunkat, de legalább jól esik.
sziasztok
én |
|
|
|
misibacsi
| 16 years ago |
0   |
Sziasztok!
Szerkesztettem (volna) egy nagy sziget körvonalait (elég nagy munka volt), és amikor kész voltam vele, nem engedte a rendszer elmenteni! kb. fél óra aprólékos munkám veszett kárba. Eléggé pipa voltam, de rákerestem a Wikimapia dokumentációjában, és megtaláltam a korlátozó értékeket, aminél nagyobb számú poligonszám és területszám nincs engedélyezve. Folyamatosan próbáltam törölgetni pontokat, de akkor sem engedte elmenteni, pedig már nem is hasonlított a körvonal az eredeti, finomabb rajzra...
Azokat kérdezem, amik már esetleg tudják ennek az okát, tehát miért szabad mondjuk 499 pontot lerakni, de 501-et már nem? Miért nem nagyobb a határ?
A másik, hogy az ember nem is látja, hogy hány pontot rajzolt, mivel ezt a rendszer nem írja ki sehol (legalábbis én nem vettem észre). Ez nagyon hasznos lenne pedig, és nem hiszem, hogy nehéz lenne beprogramozni a rendszert, hogy számolja az éppen aktuálisan lerakott pontokat.
Kérdezte ezt már valaki, vagy ugorjak neki én?
|
|
|
|
balazs2
| 16 years ago |
0   |
Már én is megtapasztaltam ezt a problémát.(Még régen, a WM Classic-on) Amikor én egész megyéket akartam szerkeszteni(most kistérséget), nálam sem engedte elmenteni, azt írta ki, hogy túl nagy a polygon. Én sem értem el semmit a pontok törlésével, ezért is szerkesztettem inkább kistérségeket. De azt én sem tudom, hogy ennek mi az oka. |
|
|
|
bari
| 16 years ago |
0   |
Csak most jártam erre, most láttam a kérdést. Nem tudom, mi az oka, hogy korlátozták a nagyobb, sok pontból álló poligonok rajzolását. Én is találkoztam vele korábban. Ha jól tudom, UL2 felhasználóként már több pontból álló poligont rajzolhatnék, de én meg nem szoktam. Tudom, hogy egyes UL2 felhasználók "átruházzák" a szabad pontokat másokra, akiknek szükségük van erre, de megmondom őszintén - fogalmam sincs, hogy ez hogyan megy. De megkérdezhetem.
A szlovák felhasználó nem nyilatkozott, bár kapott már felszólítást a saját anyanyelvén is. Mindenesetre a fiókja korlátozásra került. Szerintem viszont ő csakis ezért lépett be, hogy néhány szlovákiai címkét átfirkáljon. Az is lehet, hogy most majd más néven próbálkozik belépni.
Igen, Dino, egyelőre méregből jöttem vissza... Na meg hiányzott a térkép is. Köszönöm a fröccsöt, így virtuálisan még meg is tudom inni!
Igaz, most pont egy 'bug'-gal küzdök: nem tudok poligont szerkeszteni. Egyáltalán. Csak két pontot enged felrakni, a harmadik pont már nem "tapad fel" a térképre, csak rakosgathatom ide-oda. Most panaszkodtam a fórumban róla. Ugyanez van a poligonok szerkesztésekor is. Remélem, megoldják hamarosan. Címkét viszont tudok szerkeszteni, le is tudok védeni. |
|
|
|
bari
| 16 years ago |
0   |
| Ha beírjátok a Fórum keresőjébe a "too big polygon" kifejezést, kihoz egy csomó fórumot, ahol erről vagy hasonlókról beszélgetnek. Érdemes az újabbak között keresgélni, mert tizenvalahány hónappal ezelőtt még a polygon-rectangle arányról is szólt a vita, az pedig most már nem játszik. Én most megyek aludni. Jócccccakát mindenkinek! |
|
|
|
Antissimo
| 16 years ago |
0   |
Sziasztok! Viszonylag sok utat felvittem, de találkoztam olyan problémákkal, amiket nem tudtam megoldani. Tud valaki segíteni? - Egyes utcaneveket egyszerűen nem vesz be. Most épp a váci "Kossuth tér" nevét nem hajlandó elmenteni - arra gyanakszom, hogy ha már van valahol a világban ilyen név (pl. Budapesten), akkor nem enged még egyet. Ez persze elég gáz lenne, mert még Budapesten belül is van több azonos nevű utca, nemhogy az országban... - Ha egy utcanév már szerepel objektumok címében, akkor az utcát nem engedi elnevezni. Pl. Vácon a Migazzi Kristóf tér csak akkor kaphatta meg ezt a nevet, ha előbb a püspöki palota címéből kitöröltem, majd utána vissza kellett oda tennem.
Ezekre tudtok megoldást?
Köszi,
Antissimo
|
|
|
|
balazs2
| 16 years ago |
0   |
| Érdekes. Pedig lehet két utcának ugyanazt lehet ugyanazt a nevet adni. Nekem a WM csinálta már azt, hogy egy ideig (kb. néhány nap) nem mentette el az utcaneveket. Aztán amikor napok múlva próbálkoztam, akkor már mentette. Szerintem ez állhat a háttérben. |
|
|
|
bari
| 16 years ago |
0   |
Megoldódott a szerkesztési problémám. Fent volt a gépemen a Wikimapper+ program is, és amíg azt nem inaktiváltam, nem engedett szerkeszteni... De ez csak véletlenül derült ki, mert fogalmam se volt arról, hogy van olyan programom. :) Most élvezem megint a térképezést. Elkezdtem a régi, fix négyzet formájú kijelöléseket módosítani, végre engedi a program azt is, nem úgy, mint amikor nyáron itthagytam az egészet. Nincs nagy élet a magyar fórumon. Úgy látom, elég kevesen vagyunk. |
|
|
|
bari
| 16 years ago |
0   |
Szeretnék nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánni valamennyi magyar wikimapiásnak!
|
|
|
|
bari
| 16 years ago |
0   |
Most pedig - bár úgy tűnik, mintha mostanában egyedül lennék itt..... :((( - nagyon boldog Újévet kívánok mindenkinek!
BUÉK!!!!! |
|
|
|
nagyi
| 16 years ago |
0   |
| Boldog új évet kívánok én is mindenkinek. nagyi |
|
|
|
balazs2
| 16 years ago |
0   |
| BUÉK! |
|
|
|
Mizil
| 16 years ago |
0   |
If you name romanian locations pleas put romanians names.I talk here about Erdely and Szekerland,romanian locations. Thank You ! |
|
|
|
stephanus1987
| 16 years ago |
0   |
Mit lehet tenni, ha valaki megváltoztatja és teljesen elrontja a gondosan kirajzolt körvonalaimat? Nem lehet visszacsinálni? Itt van ez az unter nevezetű user. És ilyen értelmezhetetlen disznóságokat is művel nem tudom milyen célból, de biztos nem a jobb térkép érdekében: <!-- m --><a class="postlink" href="wikimapia.org/#lat=48.3329737&lon=19.0914917&z=11&l=21&m=b&show=/10501587/sk/Zemiansky-Vrbovok">wikimapia.org/#lat=48.3329737&lo ... ky-Vrbovok<!-- m --> (előzmények, polygon...) |
|
|
|
stephanus1987
| 16 years ago |
0   |
Vagy ez mi akar lenni?: <!-- m --><a class="postlink" href="wikimapia.org/#lat=49.1896135&lon=20.457058&z=15&l=0&m=b&show=/12169776/hu/Szepesb%C3%A9la">wikimapia.org/#lat=49.1896135&lo ... sb%C3%A9la<!-- m --> Mit javított ezzel körvonal átrajzolással? Én hosszasan dolgozok rajta a tökéletességre törekedve, erre jön ez a valaki és nesze... Mire jó ez neki? |
|
|
|
Televizilo
| 16 years ago |
0   |
| szervusztok, ezentúl én is próbálok a munkámmal hozzátenni valamit a közösségi élethez! |
|
|
|
Televizilo
| 16 years ago |
0   |
| Északi vasúti hídat szeretném kijelölni Újpest határán, azt mondta korábban, hogy már jelezve van, most meg azt, hogy "túl nagy terület". Pedig elmentem, fényképeztem, utánajártam. Ötlet? |
|
|
|
Televizilo
| 16 years ago |
0   |
| megoldottam, köszönöm. :-) |
|
|
|
Televizilo
| 15 years ago |
0   |
| Van még aktív közületek? Aki még be-benéz ide az kérem jelezze! :) |
|
|
|
Televizilo
| 15 years ago |
0   |
Meg tudom azt valahol nézni ha valaki kérelmezte az általam felépített (körberajzolt, elnevezett, képekkel ellátott) terület törlését? Hibátlan munkámat tették tönkre :( Nem tudom minden egyes területet ellenőrizni minden alakalommal. |
|
|
|
Inigma
| 15 years ago |
0   |
| hi in my country hungry means my belly needs feeding. |
|
|
|
bari
| 15 years ago |
0   |
| Inigma, then go to your country and feed your belly. |
|
|
|
Televizilo
| 15 years ago |
0   |
| Hungary is not the same as hungry ... duck is not the same as *uck... |
|
|
|
grozsa11
| 15 years ago |
0   |
Sziasztok! Nézegetem itt az előttem szólókat... Volt kérdés, de megoldotta végül egyedül, volt kérdés, hogy mit tehetsz ha törlik/szétbarmolják a rajzodat, de nem igen tudott senki válaszolni... Attól tartok azért, mert kevesen olvasgatjuk a magyar fórumot... pedig már angol nyelvű tagunk is van rajta :-( Szóval Televizilo, sajnos én is hiányolom azt, hogy a "mások által törlésre jelölt területeim" lekérdezhetőek legyenek. Szerintem kérni kellene az angol fórumokon... persze nem tudom, hallgatnak e ránk a fejlesztők :-( Mindenesetre engem is eleinte nagyon elkeserített, hogy noname userok egyszerűen törölnek területeket, ahelyett, hogy megbeszélnék (előbb) a készítővel. Nagy antiszocialitásról tesz ez tanúságot felőlük, ráadásul ha nem szól, akkor a másik folytatja "fölöslegesen" a hasonló területek létrehozását.... Szóval még nem is praktikus. Egy okot találtam: Szerintem az ilyen törölgetőseket csak a pontok szerzése hajt, és nem érdekli a végtermék... az "Írjuk le a világot" nemesebb szintje. Ha törölget, akkor kb minden egyes törlésére kap egy-egy pontot, ami soha el nem vehető tőle már attól kezdve. Míg ha valamit hozzáadnia kellene, akkor (én a mai napig sem tudom pontosan) de úgy tűnik, bármivel kapcsolatban "elvehető" a készítőtől a Creator-i titulus azzal, ha átszerkeszti az illető kicsit. Szóval semmi nem hoz olyan biztos pontszerzést, mint a mások munkájának (lehetőleg vele nem megbeszélt) törlése. Sajnos. És ez az amiben az ilyen sunyiknak segít is az, hogy a rendszerből nem tudod lekérdezni a fent említett "mások által törlésre jelölt területeim" listát. Na ennyit egyelőre a billentyűzetkoptatásnak, hogy a magyar fórum ne angolosodjon el végleg :-)) Gza |
|
|
|
grozsa11
|
|
kvidrasyahoo
| 15 years ago |
0   |
Sziasztok! Miért van az, hogy egyes települések neve ki van írva még kissebb mértékű zoom-nál is, míg másoké nem, pedig fonosabb településről van szó. pl. a községközpont neve nem jelenik meg, míg az egyik falué, ami "csak" a község része, tehát nem a központja, az megjelenik? Ha tudtok valamit Írjatok! Kösz, előre is! |
|
|
|
grozsa11
| 15 years ago |
0   |
Szerintem ez akkor van, amikor túl hosszú a település neve. Azokat a neveket, amelyek a területen túllógnának nem jeleníti meg láthatóan, csak a rövid neveket. Pl, amikor szépen és becsülettel a felvidéki települések neveibe beleírjuk a hivatalos nevét is (mint "szlovákul XY), akkor a magyar nevek így igen hosszúak lesznek és sokszor nem látszanak a térképi nézetben, pedig a hivatalos nyelven látszanak. Szerintem azonban ez csak egy megjelenítési kérdés. A pontosabb meghatározás fontosabb szerintem , mint az, hogy mi látszik. Én ezért a jobb fölső sarokban a kereséssel szoktam kerestetni a neveket, és nem szemmel keresem meg. ... Na persze hogy aztán mi lesz ha egyszer pl kinyomtatott térképnek akarnám használni- nem tudom :-) Gza
|
|
|
|
bari
| 15 years ago |
0   |
| Géza, milyen pirossal körbekeretezettre gondolsz? Én ott csak egy pirosat láttam, egy piros pöttyöt, ami, ha jól tudom, a település közepét jelzi. Ahogy zoomolsz rá, el is tűnik. Vagy volt valami ott korábban, ami körül volt rajzolva pirossal? |
|
|
|
bari
| 15 years ago |
0   |
| Nagyon jó, hogy jöttök és írtok, mert "angol barátunk" gonoszkodó üzenetet küldött nekem, miszerint örülhetünk, hogy valaki egyáltalán idejön, és ír valamit elhagyott fórumunkra... |
|
|
|
bari
| 15 years ago |
0   |
| Igen, a "törölgetős" embereket a pontszerzés hajtja sokszor. Megelőzni csak úgy lehet valamennyire, ha kijelölöd azt a területet, amin dolgozol, és gyakran és rendszeresen ellenőrzöd, hogy azon a területen milyen tevékenység zajlik: hozzáadás, átszerkesztés, törlés. Így lehet leirtani a sok butaságot és otrombaságot is, amit egyesek feltesznek. Ez elég szívós munka, nagyon sokáig csináltam Magyarország területén, de nincs már annyi szabad kapacitásom hozzá... |
|
|
|
grozsa11
| 15 years ago |
0   |
Már nem piros :-( Na majd mindjárt keresek még, mert nem az volt az első... :-) |
|
|
|
bari
| 15 years ago |
0   |
Most már tudom, mire gondolsz! Ha valaki egy fórum topikban hivatkozik egy területre, és annak megadja a linkjét, ha rákattintasz a linkre, a hivatkozott terület pirossal keretezve jön be. Pl.:
Wikimapia forum / General / Off-topic talk / What's on the news...
fórumtopikban megkeresed stcraftie59 hozzászólását a 3. oldal alján, és rákattintasz a linkre, akkor megjelenik az Ajka melletti zagytározó, pirossal keretezve, hogy lásd, az a hivatkozott hely. De ha onnan idemásolnám a linket, nem tudom, piros lenne-e továbbra is. Megpróbálom:
www.wikimapia.org/#lat=47.10062&lon=17.55223&z=12&l=0&m...
|
|
|
|
bari
| 15 years ago |
0   |
| Valamiért nem lehet rákattintani a bemásolt linkre. De bekopiztam a megadott linket, és így már nem keretezi pirossal. Csak ha az eredeti hivatkozási helyről kattintasz. |
|
|
|
grozsa11
| 15 years ago |
0   |
| Aha. Köszi! Ügyes vagy :-) Kiderülhet szépen minden :-) |
|
|