Pădurea Andronache (Voluntari)

Romania / Ilfov / Voluntari
 parc, pădure

Oraşe în apropiere:
Coordonate:   44°29'12"N   26°9'30"E

Comentarii

  • cine stie ce secrete adaposteste padurea andronache??? am inteles ca ar exista niste tunele pe sub padure: daca mergeti vreodata pe acolo o sa vedeti o gramada de guri de canal ca sa zic asa destupate. cine stie de ce or fi acolo?????
  • gurile de canal sunt de fapt niste tuburi avand diametrul de cca. 2 - 3 metrii; pana la adancimea de 6 - 8 metrii nu e nimic interesant; incepand cu acea adancime, se sugruma, continuandu - se cu tuburi avand diametrul de 50 - 100 centimetrii ( ca tuburile de fantana de la casele din preajma ) pana jos, la panza freatica; cu alte cuvinte geo, canalele din Andronache sunt niste puturi de alimentare cu apa potabila ( a fost potabila ca dupa '89 au disparut capacele de canal care le sigilau, cu tot cu rame, iar in interior au "rasarit resturi menajere si cadavre de animale" - TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL - trist dar adevarat); nu mai stiu cate sunt; in copilarie mergeam cu parintii adesea; 3 sau 4 astfel de canale se gasesc " LA SCENA " care este situata aproape de SERPENTINE ( batranii spun ca serpentinele respective ( gropi cu adancimea de maxim 1, 6 metrii ) au aparut ca urmare a bombardamentelor din Razboaiele Mondiale ) .....
  • http://totilapadure.wordpress.com/ http://totilapadure.ro/ http://exploratorurban.wordpress.com/
  • Cine stie ce este Scena in padurea Andronache,inseamna ca a jucat si fotbal acolo!
  • Cine este proprietarul padurii ? Stie cineva ? Ma intereseaza ca vreau sa fac un eveniment acolo.
  • Tot eu. Spectacolele din padurea Andronache nu se vor uita niciodata,Ontanu, sau Pandele_Firea nu stiu nimic despre ele.Nu uitati personajelor ca aveti unde face spectacole!
  • Arata toate comentariile
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 11 ani