Beach Resort Makkum - Bungalowpark en Vakantiepark aan het IJsselmeer in Friesland

Netherlands / Friesland / Harlingen / Langezand, 2
 hotel, strand, huis, woning, appartement / appartementencomplex / vertrek / flat (Amerika), badplaats / geneeskrachtige bron / kuuroord / wellness centrum / bronwater, sauna (en), bungalowpark, chalet (en), vakantieverblijf
 Een foto toevoegen

Villapark met ruime vakantiehuizen, bungalows en van betaalbare tot exclusive villa's en vakantieappartementen. Direct aan het IJsselmeer temidden van een mooi natuurgebied. Watersport, wandelen, nordic walking, fietsen, vissen, tennisbanen, boot-, skelter- & fietsenverhuur en shoppen in de karakteristieke dorpjes en steden zijn slechts een greep uit de opties. Slechts op één uur afstand van Amsterdam.

Zie www.makkumbeach.nl/
Nearby cities:
Coördinaten:   53°2'45"N   5°22'59"E

Opmerkingen

  • Superlocatie voor watersportliefhebbers!
  • Geweldige site, prachtige villa's, vriendelijke receptie!
  • Erg mooi bungalowpark met luxe woningen. De dijkvilla is geweldig, topuitzicht. We gaan snel weer!!
  • Leuk park, wel een beetje afgelegen. Maar de huisjes en omgeving vergoeden alles. Wat een prachthuisjes. Mijn lievelingshuisje is voor altijd de strandvilla. Geweldig!
  • Hallo. Ik wil zeggen dat wij (mijn man, onze twee kinderen en ik) een fantastische midweek hebben gehad! Wat een leuke huizen, heel veel verschillende en ze zien er allemaal even mooi uit. Ook ons huis, wij zaten in een beachvilla: lekker aan het water.
This article was last modified 14 jaren geleden