Residenza d'Epoca del castello di Capecchio - Todi Castle

Italy / Umbria / Todi / Vocabolo Capecchio
 hotel, kasteel
 Een foto toevoegen

De Residenza d' Epoca Capecchio Castle , ook wel bekend als het kasteel van Todi is een herenhuis gelegen in de prachtige omgeving van de heuvels van Umbrië , olijfbomen, wijngaarden en velden met zonnebloemen , dicht bij de prachtige steden Todi en Orvieto .
Oorspronkelijk een versterkte burcht dateert uit de elfde eeuw, werd het omgevormd tot een klooster in de vijftiende eeuw en werd later eigendom van de familie Santoro die is bewaard gebleven en gerestaureerd met zorg.
In 2009 werd hij erkend als een historisch huis , deel gaan uitmaken van het Italiaanse erfgoed door de UNESCO .
Dit luxe hotel is nu uitgegroeid tot een plek waar je kunt ontspannen vakantie en romantiek . Charme, comfort en gastvrijheid zijn de sleutelwoorden die het werk van de eigenaren, die in staat zijn om te behouden waren hebben geleid - en tegelijkertijd te vernieuwen - een plek vol magie en geschiedenis .
De ruime suites zijn ingericht met antiek meubilair en stoffering en stijl , het creëren van een sfeer vol charme , herinnerend aan het verleden, maar op hetzelfde moment het aanbieden van de moderne gemakken die vandaag de dag is het moeilijk om op te geven . Een harmonische gevoel van continuïteit tussen verleden en heden .
Het prachtige park rondom het huis en het zwembad bieden ook de mogelijkheid om een aangename tijd door te brengen in contact met de natuur intact .
In aanvulling op de Castello , het hart van het landgoed , de familie Santoro heeft vakkundig hersteld drie villa's , prachtige herenhuizen waar u een zeer aangenaam verblijf , ook voorzien van alle comfort , ingericht met smaak en warmte, waar de gasten ontspannen , verwend en zwevende kunt voelen kunt besteden in een dimensie van de totale balans. Elke villa is ingericht met een spectaculair prive-zwembaden .
BRON : www.umbriatouring.it/todi-castle-baschi/
Nearby cities:
Coördinaten:   42°42'18"N   12°21'14"E
This article was last modified 11 jaren geleden