SRL Burhanox (Chişinău)

Moldova / Chisinau / Chişinău / Str. Uzinelor, 88
 clădire de birouri  Adaugă categorii
 Încarcă o fotografie

DESPRE ÎNTREPRINDERE

Întreprinderea "BURHANOX " SRL își desfășoară activitatea începînd din 2012 specializîndu-se în producerea mobilierului din oțel inoxidabil pentru industria alimentară (echipament neutru din inox) pentru Republica Moldova:
- Mese
- Spălătorii, Chiuvete
- Stelaje, polițe
- Suporturi pentru utilaje de bucătărie
- Cărucioare pentru deservire
- Hote de ventilare
- Vase
Întreprinderea este dotată cu atelier și utilaj de producere performant propriu, asigurînd produse de calitate confecționate în termeni scurți.
În timp ce altor producători le este mai comod să confecționeze mobilier cu dimensiuni standarte, Burhanox este mai flexibil la dimensiuni. Întreprinderea produce mobilier cu dimensiunile exacte impuse de condițiile spațiului la fiecare beneficiar în parte.
Deja în primul an de muncă, SRL Burhanox a reușit să realizeze 40 de comenzi (contracte) pentru productia de mobilier din inox colaborînd cu restaurante, cafenele, ospătării, fast-food-uri, prelucrători de carne, prelucrători de lapte, instituții farmaceutice.
Dezvoltîndu-se în ritm dinamic, compania și-a propus să-și extindă activitatea, oferind clientilor și utilaje pentru bucătarie.
În oficiu sunt expuse cataloage cu descrierea utilajelor de bucatarie profesionale în baza cărora se poate realiza comanda la prețuri acceptabile. Importul acestora se efectuiază în termeni de 7-21 zile lucrătoare.
Adresati-Vă!

Cu BURHANOX este profitabil de a coopera
în dotarea bucătoriilor profesionale!

Creează o bucătărie de succes!

Sunati: 022 84 04 88, 0 675 92 390,
Vă vom raspunde cu placere la întrebarile Dumneavoastră.
Vizitati-ne: str. Uzinelor, 88, or. Chisinau
în oficiul nostru ve-ți vedea cîteva mostre de mobilier.
Scrieti-ne: info@burhanox.md
Vă așteptăm!
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   47°0'0"N   28°53'32"E
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 10 ani