Ziemeri (Pauliņi)

Latvia / Aluksnes / Aluksne / Pauliņi
 makšķerēšanas vieta, kempings, sauna, viesu nams

www.ziemeri.lv

Atpūtas komplekss Ziemeri

Atpūtas komplekss „Ziemeri” atrodas Latvijas ziemeļaustrumos – Ziemeru pagastā, izteikti gleznainā apvidū starp Alūksnes un Dzilnas ezeru, sakoptā un labiekārtotā teritorijā.„Ziemeros” varat patīkami pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Jūsu bērniem būs interesanti rotaļāties bērnu laukumā vai rušināties pludmales smiltīs.

Jums ir iespēja patīkami pavadīt laiku pludmalē pie ezera, kā arī kaislīgiem makšķerniekiem izbaudīt makšķerēšanas priekus bagātos ar zivīm ezeros. Aktīvās atpūtas cienītājiem piedāvājam iespēju spēlēt basketbolu, futbolu vai volejbolu. Pēc dienas aktivitātēm relaksēties, izbaudot pirts labumus. Brīnišķīga vieta, kur rīkot banketus un dažādus pasākumus, lieliska un plaša vieta sporta spēļu rīkošanai.

Viesu nams „Ziemeri” piedāvā naktsmājas mājīgās istabiņās vai ģimenes mājiņās (4-9 vietas), kā arī pirti (+kubls) ar telpu svinībām (20 personas). Auto stāvlaukums, sporta spēļu laukumi, labiekārtota pludmale, telšu vietas, grills, ugunskura vieta, makšķerēšana ezerā. Plašajā viesu nama teritorijā, līdzās ezeram, iespējams uzņemt līdz pat 500 cilvēkus, tādēļ tā ir lieliska iespēja rīkot svētkus un svinības plašam cilvēku lokam.
Tuvākās pilsētas:
Koordinātas:   57°28'0"N   27°3'36"E
Šis ieraksts ticis mainīts pirms 6 gadiem