Книжарница Стено (Варна)

Bulgaria / Varna / Варна / ул. Иван Аксаков, 21-23

В книжарница Стено можете да намерите всички книги на водещите български издателства.
Книжарницата разполага със специализиран щанд за нови и антикварни медицински книги – учебници за Медицинския университет - Варна и литература, както и с копирен център. За най-малките читатели се предлагат любимите серии на Winx Club, книжки с приказки, книжки за оцветяване и със стикери, детски енциклопедии.
В книжарница Стено се продават качествени канцеларски материали – масови и бутикови химикали и писалки, както и пълнители за тях, моливи, гумички, коректори, маркери, тиксо, сухо и течно лепило, ленти за касови апарати, калкулатори, календари, бележници, фирмена документация и формуляри и качествена италианска хартия за копиране и разпечатване на най-ниски цени.
В щандовете за компютърни аксесоари и периферия са изложени най-известните производители, сред които Kingston, Adata и 4tech. Можете да изберете между мишки с USB или PS2порт (за по-стари компютри), безжични мишки или такива в комплект с клавиатури. При нас има клавиатури, устойчиви на заливане с течности, мултимедиийни и геймърски клавиатури, контролери и подложки. Предлагаме още слушалки, микрофони, CD и DVD дискове, флаш памети – от 4 до 32 GB, както и карти-памет за фотоапарати, мобилни телефони и други устройства. Можете да закупите и необходимата ви батерия за всякакви уреди, включително алармени дистанционни за автомобили, часовници, дистанционни устройства, фенерчета и настолни компютри.
Мястото се намира в ул. Иван Аксаков, 21-23
Nearby cities:
Координати:   43°12'40"N   27°55'17"E
This article was last modified преди 12 години