Торгівельний комплекс «Забілецький» (Гриців) | магазин/крамниця, ресторан, зона покриття Wi-Fi, громадський туалет, фастфуд, parking (en)

Ukraine / Khmelnytska / Hrytsiv / Гриців
 магазин/крамниця, ресторан, зона покриття Wi-Fi, громадський туалет, фастфуд, parking (en)

Торгівельний комплекс "Забілецький" розташований на 113 кілометрі дороги міжнародного значення Кременець-Біла Церква-Ржищів у смт.Гриців. У ТК "Забілецький" до ваших послуг кафе-бар, експрес-шинок "КуріньОк" та міні-маркет. Смачна італійська кава, традиційні страви української та європейської кухні, безкоштовний доступ до Інтернет, зручна стоянка для автомобілів та автобусів, зовнішні та втутрішній туалети. Все, щоб зробити ваш відпочинок у дорозі найкомфортнішим!
Міста поруч:
Координати:   49°58'32"N   27°13'42"E

Коментарі

  • В минимаркете "Забилецкий" в Грицеве уде в который раз попадаются простроченные йогурты. Продавцы на это реагируют нормально, мол, завтра приедет поставщик и пусть проверяет просрочку. На них никакой ответственности нет. Отказализь давать книгу жалоб и предложений, сказали, что ее у них просто нет. Номера администратора или директора- тоже нет. Уважаемые граждане, будьте ОЧЕНЬ внимательны, совершая покупки в этом мини маркете.
Ця сторінка востаннє змінена 6 років тому