СП Юкойл (Запоріжжя)

Ukraine / Zaporizka / Zaporizhzhya / Запоріжжя / Базова вул., 3a
 motor oil / lubricants plant (en)  Додати категорію
 Завантажити фотографію

Завод технічних олив та мастил "СП Юкойл"
www.yukoil.com/ua/

Оливи і мастила ЮКОЙЛ випускаються в м. Запоріжжя, на одному з найсучасніших в Східній Європі заводів по виробництву мастильних матеріалів, побудованому в 2002 році компанією СП «Юкойл» за участю зарубіжних партнерів.
Завод виробляє мастильні матеріали і оливи, в асортименті більш ніж 150 видів, бiльшiсть з яких раніше не вироблялися в Україні.
Виробництво олив і мастил ЮКОЙЛ базується на сировині компанії LUBRIZOLЛУКОЙЛ, EXXON MOBIL і ін.
Опрацювання технологій і рецептур олив і мастильних матеріалів відбувається за участю фахівців Дослідного Центру LUBRIZOL (Хейзлвуд, Англія).
Управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001-2009. Контроль якості оливи і мастил забезпечує лабораторія заводу, сертифікована Держстандартом.
ЮКОЙЛ перше підприємство, що отримало ліцензію Американського інституту нафти (API), яка підтверджує якість моторної оливи, що серійно виробляється на території України (ліц. №2400).
Якість олив і мастил ЮКОЙЛ підтверджується допусками і сертифікатами зарубіжних і вітчизняних виробників автомобілів, спецтехніки, промислового устаткування. Наприклад, таких як DAIMLER AG, CUMMINS, VOLVO, CATERPILLAR.
Міста поруч:
Координати:   47°50'22"N   35°14'41"E
Ця сторінка востаннє змінена 13 років тому