Ibis Hotel - Novotel (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

Turkey / Istanbul / Buyukcekmece / İstanbul Büyükşehir Belediyesi / Kennedy Cd., 56
 otel, Novotel Hotels (en)

Ibis - Novotel İstanbul'un elverişli konumu, havaalanı, iş bölgeleri ve tarihi şehir merkezine kolayca ulaşmanıza imkan tanıyor.

Avrupa ile Asya kitalarini birlestiren, tarih boyunca büyük medeniyetlere ev sahipligi yapmis olan, genis kültürel mozaigi ve kendine özgü renkleri ile büyülü kent Istanbul, Novotel Istanbul ile artik size daha yakin.

Novotel Istanbul havalimanina 10 km, Istanbulun kalbi Taksime 11 km uzaklikta merkezi bir konuma sahip. Veli Efendi Hipodromu ve Abdi Ipekçi Spor Salonuna 0.5 km,Olimpiyat Stadina 6 km uzakligiyla sportif, Sultanahmet ve Beyazit bölgelerine 10 km uzakligiyla tarihi ve turistik, CNR ve serbest bölgeye 10 km, Tüyap Fuar Merkezine 27 km uzakligiyla da ticari amaçli gezileriniz için çok uygun bir lokasyonda bulunuyor. Ayrica Ataköy Marinaya, deniz otobüsü ve vapur iskelelerine, Sirkeci Tren Garina, Yenikapi Hizli Feribot iskelesine ve metro agina yakinligiyla farkli kent içi ulasim seçenekleri sunan 4 yildizli Novotel Istanbul da tamami Marmara Denizi manzarasina sahip 208 Novation oda ve 6 Novation suit bulunuyor.

www.ibishotel.com
www.novotel.com
Nearby cities:
Koordinatlar (Enlem ve Boylam):   40°58'48"N   28°54'4"E
This article was last modified 10 ay önce