Кондитерська фабрика (Луцьк)

Ukraine / Volynska / Lutsk / Луцьк / вул. Володимирська, 57а
 виробництво, кондитерська фабрика
 Завантажити фотографію

lutskkonditer.com.ua/

Луцька кондитерська фабрика була виділена в окреме підприємство 1 квітня 1969 року. 1 квітня 1994 року фабрика була приватизована колективом і перейменована у ВКФ “Луцьккондитер”.
На сьогодні виробництво кондитерських виробів здійснюється у трьох напрямках:
-виробництво бісквітної продукції (торти, тістечка);
-виробництво цукерок (шоколадні, глазуровані шоколадною та кондитерською глазур’ю та неглазуровані);
-виробництво карамелі (в тому числі ірис, мармелад, драже та східні ласощі).
На фабриці функціонує три цехи: карамельний, бісквітний, цукерковий. У межах Волинської області “Луцьккондитер” є безперечним монополістом – 97\% від загального об’єму виробництва кондитерської продукції.
-В асортименті продукції карамельного цеху понад 40 видів карамелі льодяникової з різноманітними наповнювачами, бісквітного – 16 видів тортів та 16 видів тістечок, також торти виготовляються за індивідуальними замовленнями та побажаннями клієнтів. Високоякісні цукерки у коробках є візитною карткою фабрики.
Основними перевагами кондитерської продукції ВКФ “Луцьккондитер” ЛТД є використання при її виготовленні виключно натуральної високоякісної сировини та надання переваги традиційним технологіям у виробництві. Дякуючи цьому, продукція фабрики відзначається відмінними смаковими якостіми, що підтверджується численними нагородами. Нові цукерки "Шоко-ток" на міжнародній спеціалізованій виставці "Ласощі-2001", що проходила в Києві, були відзначені золотою медаллю.
Завдяки інвестиціям ВКФ “Континіум”, яка стала власником підприємства у вересні 2001 року, реальним стало придбання сучасного імпортного обладнання провідних західних фірм з Італії, Голландії. Німеччини, Чехії. Зокрема, планується придбати устаткування для виготовлення шоколаду і шоколадної глазурі, штучного кексу, здобного печива, шарованих тістечок (слойок), декоратори, пакувальні і фасувальні автомати, лінії з виробництва мармеладу, шаровий млин, тощо. Це дозволить фабриці успішно конкурувати не лише на внутрішньому, але й європейському ринку солодощів.
Міста поруч:
Координати:   50°44'30"N   25°17'25"E

Коментарі

  • Після захоплення фабрики "Континіумом" якість продукції стала жахливою!!!
Ця сторінка востаннє змінена 12 років тому