Белица - махала Суевци (Белица)

Bulgaria / Sofijska oblast / Ihtiman / Белица
 махала (specific for Balkan countries)  Добавяне на категория
 Качване на снимка

Nearby cities:
Координати:   42°31'15"N   23°50'11"E

Коментари

  • Доста е оскъдна информацията за махала Суевци. Също така и за връзки с околните села. Толкова ли е трудно да се направи някаква карта за информация!?! Има някаква мини-такава на Google на която се вижда Суевци на жълто-кафяво петно и Барата. Ако някой местен може да се ориентира някак за тези две населени места, това не значи, че това се отнася и за хора от друг регион. Все-пак живеем в 21 век и би трябвало да има малко повече информация за хора, които минават, или се интересуват от този край. Дано да има отговорни хора, които да отреагират на моето писание.
  • В българската секция на Уикимапия, с много малки изключения разбира се, няма кой да ти обърне внимание Александре. Тук е препълнено, гъмжи от неграмотни, злобни, отмъстителни, завистливи, примитивни, егоистично настроени и първосигнално устроени хора. Накратко съветът ми към теб е: - Надежда всяка остави! Напомням - има едно-две изключения, но нищо не е сигурно и константно.
  • Явно е така, няма спор по въпроса. На където и да се обърне човек се вихри гадост, безхаберие, простотия, а в същото време човеците по света просперират, като го правят с мерак и удоволствие. Не е за чудене, че ние се топим, като народ благодарение на тъпи и безпринципни хора, които здраво са захапали кокала на властта и въобще не хаят за масите, уви. Надеждата ми е = на нула, но бях длъжен да напиша тези няколко реда, та дано някой да се позамисли за някои уж маловажни неща.
  • Бъди сигурен, че няма и да има кой да се „позамисли“! Пък ако можеше, пък и ако въобще беше възможно, над БГ секцията на Уикимапия да се постави някакъв девиз или лозунг, който да олицетворява и описва типичният профил на 99% от БГ потребителите, то най-подходящият девиз би могъл да бъде шопската т.нар. мъдрост - Я МРАЗИМ ДА МИСЛИМ!
This article was last modified преди 11 години