Ontario Mills (Онтарио)

USA / California / Rancho Cucamonga / Онтарио / Mills Circle, 1
 winkelcentrum (overdekt)  Categorie toevoegen

translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=nl&u=http...

Gebouwd aan de overkant van het terrein van de voormalige Ontario Motor Speedway "The Big O".

Ontario Mills is een grote omheinde Outlet Mall ligt in Ontario, Californië, het is een van de belangrijkste toeristische attracties in de Inland Empire. Net als alle andere eigenschappen Mills, is eigendom van de Mills Corporation. Een van de grootste winkelcentra in Noord-Amerika, het winkelcentrum voor het publiek geopend in 1996.

Het winkelcentrum ligt vlak bij het Ontario International Airport, evenals de uitwisseling tussen de Ontario Freeway (Interstate 15) en de San Bernardino snelweg (Interstate 10).

Grootte
Volgens de website van het winkelcentrum, is het de grootste gelijkvloerse winkelcentrum in West-Noord-Amerika (er zijn grotere winkelcentra, maar ze hebben twee of meer niveaus).

Het winkelcentrum is zo groot, dat aan elke ingang, die voortdurend de automatische deuren audio herinneringen spel van welke ingang een (gebruikt in zowel Engels en Spaans). Het gebruik van deze service Audio is zeldzaam in recente tijden. De lichtmasten in de parkeerterreinen zijn ingericht met een grote "Waar heb je Park?" tekenen.

Huurders
Sommige van de grootste mall van de huurders zijn Hot Topic, een Nike winkel, een JCPenney outlet store, een Nordstrom Rack, een 30-scherm AMC bioscoop (technisch gezien een Megaplex), restaurants en entertainment venue, Dave & Buster's, en een GameWorks speelhal .

Ontario Mills is de thuisbasis van vele designer label outlet-stores. Dit zijn onder meer: Ann Taylor, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Boston / Clark en Guess?. Saks 5th Avenue heeft een outlet store, evenals, Abercrombie & Fitch, Hollister Co, Kenneth Cole, Levi's en Dockers (een van de slechts twee locaties in Californië).

Het is mogelijk dat eind 2006 in het porselein en zilverwerk op te slaan, Mikasa, zal worden afgebouwd met de verhuizing van GAP Outlet te vervangen. Een Banana Republic Outlet zal eventueel te nemen GAP Outlet ruimte.

Het winkelcentrum heeft ook een grote food court, met ongeveer 1.000 zitplaatsen, en alle gebruikelijke food court huurders als Panda Express, Burger King, en Sbarro. Restaurants buiten de food court zijn Rainforest Cafe en Market Broiler.

Ontario Mills was vroeger de thuishaven van een Vans Skate Park, dat begin 2005 werd gesloten en omgevormd tot Steve & Barry's. Sports Authority gesloten zijn 50.111 vierkante meter op te slaan in 2004, toen het bedrijf gefuseerd met GART Sports. De bekende Wolfgang Puck Cafe werd genomen in begin 2005 worden vervangen door de Ralph Lauren Factory Store.

Victoria's Secret komt in 2007. Victoria's Secret is een retail-marketeer van dameskleding en beauty producten, maar is het meest herkenbaar als een verkoper van lingerie, meestal beha's, panty's, slips en kousen, maar ook kleding, zoals jurken en rokken op het net.

Het was begonnen in San Francisco in 1977 door de Stanford Graduate School of Business alumnus, die zich schaamde proberen om lingerie en lingerie te kopen voor zijn vrouw in een zeer lastige publiek en warenhuis. Hij opende de eerste winkel in Stanford Shopping Center, en werd snel gevolgd door een postordercatalogus en 3 andere winkels. De winkels waren bedoeld om een comfortabele omgeving voor mannen te bieden, houten lambrisering, een Victoriaanse inrichting en behulpzaam personeel. In plaats van rekken met beha's, bustiers, slipjes, slip, kousen en in elke maat, waren er slechts voorbeelden, samen samen, en gemonteerd op de muur gehangen. Mannen kunnen de voorbeelden bekijken en vervolgens helpt het verkooppersoneel met inschatten van de juiste grootte, het trekken van de inventaris in de rug.

Het bedrijf kreeg bekendheid in de vroege jaren 1990 nadat het begon te gebruiken supermodellen in haar reclame en modeshows.

Modeshow
Het bedrijf maakte in 1999 geschiedenis met de eerste web-uitzending van de Victoria's Secret Fashion Show, waarvan 1,5 miljoen kijkers trok, met vele anderen niet in staat om de show te bekijken. De modeshow werd geadverteerd op de Super Bowl.

De modeshow is over het algemeen gehouden in de Armory in New York op de Lexington Avenue. Er zit meestal ook ondergoed en bh's. De show is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met royale uitgebreide gekostumeerde-lingerie, variërend muziek en scenografie volgens de verschillende thema's die in de show. De show trekt honderden beroemdheden en artiesten, met bijzondere artiesten en / of handelingen per jaar. De reus engelenvleugels gedragen door de modellen, evenals andere vleugels van verschillende vormen en maten, zoals vlinders, pauwen, vleugels of een duivel, zijn Victoria's Secret Fashion handelsmerk. De modeshow is ook een vergadering van de supermodellen van vandaag, die altijd poseren in het midden, na de laatste wandeling.
Nearby cities:
Coördinaten:   34°4'23"N   117°33'4"W
  •  30 km
  •  49 km
  •  66 km
  •  82 km
  •  101 km
  •  110 km
  •  159 km
  •  271 km
  •  310 km
  •  330 km
Array