SUPRATEN (Chişinău)

Moldova / Chisinau / Chişinău / Str. Meşterul Manole, 14/1
 materiale de construcţie  Adaugă categorii

Duminică, pe 22 decembrie 2013, compania SUPRATEN a deschis ușile noului și celui mai mare supermarket de materiale pentru construcții și finisare din Republica Moldova, în sectorul Ciocana, pe strada Meșterul Manole, 14/1. La deschidere ne-au onorat cu prezența Mitropolitul Chișinăului și a întregii Moldove Vladimir, Ministrul Dezvoltării Regionale și a Construcțiilor, Dl Marcel Răducan, și Vice-Primarul Municipiului Chișinău, Dl Nistor Grozavu.

Noul supermarket SUPRATEN este mai mar, mai modern și răspunde celor mai înalte cerințe europene, având un asortiment de peste 70 000 de produse. Deschiderea Centrului Comercial a creat 300 de locuri de muncă. Ministrul, Dl Marcel Răducan, a menționat că așa un supermarket ca SUPRATEN poate deservi nu doar locuitorii Chișinăului, ci și a suburbiilor, ceea ce va insufla viață în dezvoltarea zonei industriale, unde este plasat suparmarketul.

În noul Centru Comercial activează Centrul de Instruire și Demonstrare. Aici sunt pregătiți managerii și consultanții companiei. Toți doritorii pot beneficia gratis de consultație și demonstrare referitor la materialele și tehnologiile de construcție și finisare. Cei cine cumpără la SUPRATEN gresie și faianță, primesc gratis proiectele de design și machetele 3D, care sunt pregătite de designerii experimentați ai companiei, folosind produsele din supermarket. Pe lângă toate acestea consultanții vor face calculele materialelor necesare pentru diferite tipuri de lucrări de construcție și finisare.

Locația comodă a magazinului vă pune la dispoziție 250 de locuri pentru parcare, cafenelele "Andy's Express" și "Gălbenuș". Vă așteptăm la noi cu produse de cea mai înaltă calitate și cu deservire la cel mai înalt nivel.
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   47°1'10"N   28°53'9"E

Comentarii

Acest articol a fost modificat ultima dată acum 9 ani