mahousk ماهوسک

Iran / Khorasan / Birjand /
 یک عکس اضافه کن

ماهوسک
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

ماهوسک روستایی است از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند.که با بیرجند 50 کیلومتر فاصله دارد.موقعیت شمال شرقی. در این روستا رشته کوههای بلندی به نام کفتاران <دشت< گینوک وجود دارد.شغل اصلی مردم کشاورزی وباغداری است.به علت تحصیل جوانان ومهاجرت به شهرها جمعیت غالباپیر می باشد.1 محصولات:عناب.زرشک.بادام.آلو با عنایت ولطف دولتمردان جمهوری اسلامی مردم از نعمت برق: آب لوله کشی"تلفن و باز سازی قنات ها بهره مند شده اند. مردم این روستا شیعه مذهب هستند: شیعه اثنی عشری و شیعه اسماعیلیه .که با صلح وصفا در کنار هم زندگی می کنند.اغلب مردم اسماعیلی مذهب هستند. در زمان رژیم گذشته مدرسه و حمام این روستا توسط امام حاضر اسماعیلیه(2) همانند سایر نقاط ایران مثل خشک .دیزبادوساراب.....ساخته شده است. در این روستا حسینیه .مسجد وجماعت خانه وجود دارد. جماعت خانه محل عبادت شیعیان اسماعیلیه می باشد. معماری جماعت خانه مربوط به دوره پهلوی می باشد.وبر نمای ورودی آن آیت الکرسی روی کاشی .وسال ساخت آمده است.دیدن این روستا خالی از لطف نیست منبع: لغت نامه دهخدا و اطلاعات شفاهی امام حاضر اسماعیلیه: حضرت شاه کریم الحسینی(ع) .منبع www.iis.ac.uk,www.akdn.org:2
شهرهای نزدیک:
  33°14'1"N   59°21'57"E :مختصات

نظرات

  • این روستا دارای کوههای مرتفعی به نام گینوک ودشت وکفتاران می باشد.مردم این روستا شیعه هستند واغلب شیعه اسماعیلیه می باشند که امام حاضر آنها حضرت شاه کریم الحسینی(ع( معروف به آقاخان می باشند.مدرسه این روستا به فرمان امام قبلی حضرت سلطان محمد شاه(ع) ساخته شده است.جوانان این روستا اغلب دارای تحصیلات عالیه هستند.
  • در این روستا مسجد حسینیه و جماعت خانه وجود دارد.جماعت خانه محل عبادت شیعیان اسماعیلی می باشد .سبک معماری این جماعت خانه بسیار زیبا ودیدنی است.
  • از مطالب زیبای شما متشکرم.جهت اطلاعات بیشتر در باره اسماعیلیه به سایتهای زیر مراجعه کنید:iis.ac.uk,theismaili.org,akdn.org
  • با سلام از اینکه روستای ماهوسک را معرفی کرده اید ممنونم البته اگر خودتان را معرفی می کردید بهتر بود که با شما بیشتر آشنا می شدیم از شما و زحمات شما متسکرم
  • با سلام معرفي مكانها وروستايي امري پسنديده اي است از بابت زحمت شما قابل تقدير است لكين متدول است وبلانويسان ومديران سايت خودرا معرفي مختصري مي كنند ومطالب را با دقت زياد جمع آوري وپس از جمع آورزي وتعمق لازم در جايي عنوان مي كنند.ظاهرا جواني هستيد كه كه ازشيعه چيز زيادي نمي دانيد تمام مراجع عظام تقليد فعلي وگذشته اسماعليه را جزء شيعه ومسلمان نميدانندسعي كنيد مطالب شما خلاف واقع نباشد
  • پدر ومادر خودم قبلا اسماعيلي بودند اقاي عزيز چرا داريد به نام يك روستا در كجاآباد براي اسماعيليه تبليغ مي كنيداين فرقه در بسياري از اعتقادات فرق اسلامي را قبول ندارند نماز روزه حج وزكات خمس رامسخره مي كنند عقيده آنان به بهايت شباهت بيشتري داري تا اسلام وشيعه؟
  • سلام اقا يا خانمي كه سعي كرده ايد با يك نقشه از گوگل ارث ماهوسك را معرفي كنيد ظاهرا خود شما ماهوسكي نيستيد تنها بستگان سببي شما درگذشته هاي دوردر روستازرندگي كرده اند روستايي ماهوسك جنبه هاي زيادي دارد شما به جماعت خانه اي كه قدمت زيادي هم ندارد پرداخته ايددرحاليكه همين روستاخانه هاي دارد كه معماري بسياز بهتري از حماعت خانه مورد اقبال شما دارد.زيبا بيند هرانچه دوستش داردآدم؟
  • با تشکر از همه دوستان که لطف زیاد کرده اند.با این قضاوت های شما تمامی بزرگان شعر وادب ودانشمندان که باعث افتخار در دنیا هستند واسماعیلی مذهب بوده اند.همگی کافرند مثل :ابوعلی سینا.خواجه نصیر .رودکی .ناصر خسرو.نزاری قهستانی.ابن هیثم پدر علم نور.عزیزان اگر مذهب اسماعیلیه مذهبی ساختگی بود تا به حال از بین رفته بود .بیشترین تهاجمات به مذهب اسماعیلیه وارد شده است ولی به علت داشتن امام حاضر در هر دوران از مصایب روزکگار سربلند بیرون آمده اند.شما واقع بین باشید.نه در بند تعصب وتقلید. در زمان حال هم امام اسماعیلیان مورد احترام تمامی ملل جهان است. اولا من یک ماهسکی اصیل وبا اصل ونصبم.2قدمت این جماعت خانه از خانه های مورد ادعای شما بیشتر است.3 برادر عزیز شما شاید به خاطر استخدام شدن یا ازدواج از مذهب خود برگشته اید.گر جمله خلایق کافر گردند ننشیند بر جمال کبرییاش گردی.
  • نسخه‌ی پی‌دی‌اف این مقاله را از اینجا دانلود کنید حضرت‌والا آقاخان در تاریخ یازدهم جولای ۱۹۵۷ در سن ۲۰ سالگی جانشینی پدربزرگ خویش (سر سلطان محمد شاه آقاخان) و امام (رهبر معنوی) شیعیان امامی اسماعیلی شد. او چهل‌ونهمین امام موروثی مسلمانان شیعی اسماعیلی است و نسبِ مستقيمِ او از طریق علی، امام اول، داماد و پسر عموی پیامبر، و همسر او فاطمه، دختر پیامبر، به حضرت محمّد (ص) می‌رسد. مقدمه آقاخان، پسر شاهزاده علی‌خان و شاهزاده خانم تاج‌الدوله علی‌خان، در سیزدهم دسامبر ۱۹۳۶ در شهر ژنو زاده شد. وی سال‌های آغازین کودکی‌اش را در شهر نایروبی پایتخت کنیا سپری نمود. سپس به مدت نه سال در مدرسه‌ی لِرُزی (Le Rosey) تحصیل کرد. او در سال ۱۹۵۹ با مدرک لیسانس در رشته‌ی تاریخ اسلام از دانشگاه هاروارد فارغ‌التحصیل شد. آقاخان، مانند پدربزرگ خویش و آقاخان پیش از خود سِر سلطان محمد شاه، دغدغه‌ی رفاه و بهزیستی مسلمانان را مخصوصاّ در مواجهه با چالش‌های ناشی از تغییرات پرشتاب تاریخی داشته است. امروزه اسماعیلیان حدوداّ در ۲۵ کشور که عموماّ در آسیای غربی و میانه، افریقا و خاور میانه، و همچنین شمال امریکا و اروپای غربی قرار دارند زندگی می‌کنند. در طول چهار دهه‌ی گذشته و از زمانی‌ که آقاخان کنونی به امامت رسید، تحولات و تغییرات سیاسی و اقتصادی عمده‌ای در بسیاری از این مناطق ایجاد شده است. او سیستم پیچیده‌ی اداره‌ی جامعه‌ی اسماعیلی را، که توسط پدربزرگآش در دوره‌ی استعمار بنیان نهاده شده بود، با دنیای جدید متشکل از دولت‌های ملی سازگار نمود که، در پی جدا شدن جمهوری‌های آسیای میانه از اتحاد جماهیر شوروی سابق، ابعاد و پیچیدگی‌های این سازمان‌ها نیز گسترش یافته است. برداشت از اسلام آقاخان همواره بر این برداشت تأکيد داشته که اسلام یک دين معنوی توأم با تفکر، آموزگارِ مهربانی و مدارا و حافظ کرامت انسان، اشرف مخلوقات خداوند، است. بر اساس سنت شیعی اسلامی، حراست و پاسداشت از حقوق فرد برای جستجوی شخصی و فکری و نیز ارايه‌ی نشانه‌های عملی در جهت بینشی اخلاقی از جامعه که برخاسته از پیام اسلام ‌باشد در اختیار امام زمان است. در کنفرانس سیرت حضرت محمد که در سال ۱۹۷۶ در کراچی برگزار شد، آقاخان در مقام ریاست کنفرانس گفت تدبیر و درایت آخرین پیامبر خدا در یافتن راه‌حل‌های جدید برای مشکلاتی که با روش‌های قدیمی قابل حل نبودند، الهام بخش مسلمانان در ايجاد جامعه‌ا‌ی حقیقتاً مدرن و پویا بدون تخطی از مفاهیم بنیادین اسلام بود.
  • در چند نسل‌ اخیر، خانواده‌ی آقاخان سنت خدمت در عرصه‌ی بین‌المللی را دنبال کرده‌ است. پدربزرگ آقاخان ریاست جامعه‌ی ملل را بر عهده داشت و پدرش شاهزاده علی‌خان سفیر پاکستان در سازمان ملل بود. عموی او شاهزاده صدرالدین مسؤول پناهندگان سازمان ملل، هماهنگ کننده‌ی سازمان ملل برای کمک‌رسانی به افغانستان، و نماینده‌ی اجرایی سازمان ملل در مناطق مرزی عراق-ترکیه بود. برادر آقاخان، شاهزاده امین، بعد از فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه هاروارد در سال ۱۹۶۵ به بخش امور اقتصادی و اجتماعی در دبیرخانه سازمان ملل ملحق شد. شاهزاده امین از سال ۱۹۶۸ از نزدیک در اداره‌ی مؤسْسات اصلی توسعه وابسته به نهاد امامت مشغول بوده است. وی مدیر بنیاد آقاخان (AKF) بوده و عضو هیأت مدیره‌ی صندوق توسعه‌ی اقتصادی آقاخان (AKFED) و ريیس کمیته‌ی اجرایی آن است. شاهزاده امین همچنین به طور چشمگیری در پایه‌گذاری و توسعه‌ی خدمات ارتقای گردشگری (TPS) نقش داشته است. او ريیس مؤسسه‌ی فرهنگی آقاخان (AKTC) نیز می‌باشد.
  • بر طبق چنین بینشی از اسلام و نیز سنّت خودشان در خدمت به بشریت است که هر جا که اسماعیليان زندگی می‌کنند، آن‌ها (خانواده‌ی آقاخان) چهارچوب‌های سازمانی مشخص و مناسبی را درجهت اجرای فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی، و فرهنگی بنا کرده‌اند. این ساختار تحت مدیریت آقاخان گسترش یافته و در نتیجه‌ی تکامل آن شبکه‌ی توسعه‌ی آقاخان به وجود آمده است، که مجموعه‌ای است از سازمان‌هایی که در راستای بهبود شرایط زندگی و میزان فرصت‌ها در مناطق خاصّی از جهان در حال توسعه فعالیت می‌کنند. در همه‌ی کشورها، این سازمان‌ها در جهت منافع و خیر عمومی همه‌ی شهروندان، مستقل از اینکه به چه نژاد یا دینی تعلق دارند، کار می‌کنند. گستره‌ی فعالیت این سازمان‌ها از معماری، آموزش و بهداشت گرفته تا ارتقاء بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی، گسترش سازمان‌های غیردولتی و توسعه‌ی مناطق روستایی را شامل می‌شود.
  • سلام، آخرین دین در خانواده‌ی سنت‌های آسمانی ابراهیمی در دهه‌های نخستین قرن هفتم ظهور کرد. پیام اسلام که به عنوان پیامی جاودانه مطرح شده است، از مردمانی که عاقلند، مردمان اهل استدلال می‌خواهد که در زندگی روزانه‌ی خود، در آهنگ طبیعت، در نظم گیتی، در نفوس خودشان، در خود گوناگونی نوع بشر به دنبال نشانه‌هایی باشند که به خالق و نگهدارنده‌ی تمامی خلقت اشاره دارند، آنکه تنها سزاوار تسلیم‌ و فرمانبرداریشان است. اسلام بر محمد پیامبر(ص) در عربستان وحی شد، جایی که از آن نفوذش به سرعت و قدرت گسترش یافت و تنها پس از کمی بیش از یک قرن پس از تولدش ساکنان سرزمین‌های مناطق مرکزی آسیا تا شبه جزیره‌ی ایبِریا در اروپا را به زیر چتر خود گرفت. اسلام که مذهبی عمده در دنیاست امروزه یک‌چهارم جمعیت زمین را در در زمره‌ی گرویدگان خود دارد که با اعلان شهادت به یگانگی خداوند و پیامبری محمّد به آیین خود مقیدند.
  • مسلمانان کسانی‌اند که تسلیم خدایند. ایشان جماعت راه میانه‌اند، راه اعتدالی که برای پرهیز از تندروی‌ها آموخته می‌شود، تا با استفاده از بهترین ادلّه، امر به معروف و نهی از منکر کند. چنین جماعتی از اکراه و اجبار (در دین) پرهیز می‌کنند، هر کس را به آیین خود وامی‌گزارند و همه را به رقابت در نیکی ترغیب می‌کند: تقوا در کردار است که شخص را در پیشگاه خداوند عزیز و کریم می‌کند. اسلام در شکل نخستین خود به کشمکش درونی فرد، که منحصر و متناظر با هر معتقد حادث می‌شود را دعوت می‌کند که به زندگی دنیوی مشغول شود و با این حال وارسته از زرق و برق‌های آن به جستجوی خداوند برخیزد. ولی این جهد تنها همراه با تلاش برای ادای صله‌ی رحم، دستگیری یتیم، مسکین، ضعیف و با عادل، راستگو، متواضع، صبور و بخشاینده بودن معنا می‌یابد (۲).
  • با تشکر از توضیحات مفید شما در باره اسماعیلیه.غیر از ماهوسک روستاها وشهرهای دیگری در ایران وجود دارد که از دیر باز مرکز اسماعیلیه بوده اند.مثل سیرجان.شهر بابک/کرمان.بیرجند .قاینات........
  • جامعه‌ی اسماعيلی مسلمانان شیعه‌ی امامیه‌ی اسماعیلی که به طور عام به اسماعیلیان معروف‌اند، به شاخه‌ی شیعه‌ی اسلام تعلق دارند. شیعه یکی از شاخه‌های عمده‌ی اسلام تشکیل می‌دهد که سنی شاخه‌ی دیگر آن می‌باشد. اسماعیلیان در بیش از ۲۵ کشور و عمدتاً در آسیای میانه و جنوبی، آفریقا و خاورمیانه و همچنین در اروپا، ‌آمریکای شمالی و استرالیا زندگی می‌کنند. به عنوان مسلمان، اسماعیلیان قایل به شهادتین هستند يعنی «خدایی به جز الله وجود ندارد و محمد (ص) فرستاده‌ی اوست». اسماعیلیان معتقدند که محمد آخرین پیامبر خدا بوده و قرآن آخرین پیام خداوند بر او نازل شده است. به باور مسلمانان این وحی غایتِ رسالتی است که قبلاً‌ توسط سایر پیامبران آیین ابراهیمی پیش از محمد شامل ابراهیم، موسی و عیسی، که همگی توسط مسلمانان به عنوان پیامبران خدا تکریم می‌شوند، آشکار شده‌ بود. اسماعیلیان به اتفاق سایر مسلمانان شیعه، بر این باورند که پس از وفات پیامبر حضرت علی، پسر عمو و داماد پیامبر، اولین امام یا پیشوای روحانی جامعه‌ی مسلمان شد و اینکه این پیشوایی روحانی (امامت) پس از آن با جانشینی موروثی از طریق علی و همسرش فاطمه ادامه می‌یابد. جانشینی امامت بر اساس اعتقاد و سنت شیعه از طریق نص می‌باشد که عبارت از اختیار مطلق امام زمانه در تعيينِ جانشین خود از میان هر کدام از اولاد ذکورش است.
  • حضرت‌والا شاهزاده کریم آقاخان چهل و نهمین امام موروثی مسلمانان شیعه‌ی امامیه‌ی اسماعیلی است. وی در ۱۳ دسامبر ۱۹۳۶ در ژنو به دنیا آمد و پسر شاهزاده علی‌خان و شاهزاده تاج‌الدوله علی‌خان است و دوران اولیه‌ی کودکی خود را در نایروبی کنیا سپری نمود. وی مدت ۹ سال را در مدرسه‌ی «لِرُزی» در سوییس گذراند. او در سال ۱۹۵۹ از دانشگاه هاروارد در مقطع کارشناسی در رشته‌ی تاریخ اسلام فارغ التحصیل شد. وی در یازدهم جولای ۱۹۵۷ در سن ۲۰ سالگی جانشین سِر سلطان محمدشاه آقاخان شد. بیعت روحانی با امام و پایبندی به طریقه‌ی شیعه‌ی امامیه‌ی اسماعیلی اسلام مطابق با ارشادات امام زمان به ایجاد خصیصه‌های خوداتکایی، اتحاد و هویتی مشترک در جامعه‌ی اسماعیلی انجامیده است. اسماعیلیان در شماری از کشورهایی که در آن زندگی می‌کنند چارچوب مؤسساتی به دقت تعریف شده‌ای را بنا نهاده‌اند که از طریق آن تحت رهبری و هدایت امام، به تأسیس مدارس، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی، تعاونی‌های مسکن و طیفی از مؤسسات توسعه‌ی اجتماعی و اقتصادی برای صلاح عامّه‌ی شهروندان فارغ از نژاد و مذهب‌شان، می‌پردازند.
  • در طول تاریخ اسماعیلیان تحت هدایت امام‌شان، به تمدن‌های اسلامی و زندگی فرهنگی، ‌فکری و مذهبی مسلمانان خدماتی شایان کرده‌اند. دانشگاه الازهر و فرهنگستانِ علوم «دارالعلم» در مصر و البته خود شهر قاهره گواهی بر این خدمات‌اند. از جمله‌ی فلاسفه‌، فقها،‌ پزشکان، منجمان و دانشمندان قدیم پرآوازه‌ای که در ظلّ حمايتِ امامان اسماعیلی شکوفا شدند از قاضی نعمان، حميد الدين کرمانی، ابن هیثم (الهازن)، ناصر خسرو و نصیرالدین طوسی می‌توان نام برد.
  • شبکه‌ی توسعه‌ی آقاخان (AKDN) تلاشی است امروزین از سوی امامت اسماعیلی برای تحقق وجدان اجتماعی اسلام از طریق عمل مؤسّساتی. این شبکه چندین سازمان، مؤسّسه و برنامه را گرد هم می‌آورد که در طی چهل سال گذشته بر پا شده‌اند و هدف‌شان بهبود شرایط زندگی و فرصت‌ها در مناطق خاصی از جهان در حال توسعه است. مؤسّسات این شبکه اهداف و اغراضی خاص دارند که زمینه‌هایی چون بهداشت و آموزش تا معماری، توسعه‌ی روستایی و ترویج فعالیت‌های تجاری بخش خصوصی را شامل می‌شود. این مؤسّسات در کنار یکدیگر سعی در رسیدن به یک هدف مشترک دارند و آن راه‌اندازی مؤسّسات و برنامه‌هایی است که بتوانند پاسخ‌گوی چالش‌های تغییر اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باشند. مؤسّسات شبکه‌ی توسعه‌ی آقاخان برنامه‌های‌شان را بدون اعتنا به دین، پیشینه یا جنسیت مردمی که به آن‌ها خدمت می‌کنند انجام می‌دهند. محور تمرکز عمده‌ی فعالیت آن‌ها مردمی را از فقیرترین نقاط آسیا و آفریقا را شامل می‌شود. اطلاعات بیشتر را می‌توان از وب‌سایت شبکه‌ی توسعه‌ی آقاخان به دست آورد.
  • جامعه‌ى اسماعيلي: دوره‌ى معاصر آقاخان همانند پدر بزرگش همواره دغدغه‌ی رفاه همه‌ى مسلمانان را داشته و به ويژه نگرانِ تأثير چالش‌های دنيای به سرعت متغير بر آن‌ها بوده است. او در سال ۱۹۷۶ که رياست جلسه‌ی کنفرانس سيرت حضرت محمد در کراچی را به عهده داشت، متذکر شد که خردمندی آخرين پيامبر خدا در جست‌وجوی راه‌حل‌هايی تازه برای مشکلاتی که به شيوه‌های سنتی حل نمی‌شدند، الهام‌بخش مسلمانان برای ايجاد يک جامعه‌ی حقيقتاً مدرن و پوياست بدون اين‌که خدشه‌ای به اصول بنيادين اسلام وارد شود. از زمانی که آقاخان حاضر در سال 1957 به جايگاه امامت تکيه زده ، تغييرات اقتصادی و سياسی بسيار گسترده‌ای در کشورهايی که اسماعيليان در آنها زندگی می‌کنند، اتفاق افتاده است. او نظام پيچيده‌ی مديريت جوامع اسماعيلی مختلف را که پدربزرگ‌اش در طی دوره‌ى مستعمراتی پايه‌گذاری کرده بود، برای وضعيت دولت-ملت‌ها تطابق داد. پيش از آن، سِر سلطان محمد شاه آقاخان، که دو بار رييس جامعه‌ى ملل شده بود، در طی فرآيند نظام‌سازی مديريتی، تقريری امروزی از نقش عمومی بين‌المللی امامت عرضه کرده بود. امروز، امامت تحت رهبری آقاخان کنونی نيز، سنت بی‌طرفی محض سياسی خود را حفظ کرده است.
  • بهاییت زاییده مذهب اثنی عشری است نه اسماعیلیه.شما باید تکثر را بپذیری وبه جای حمله به سایر مذاهب به آنها احترام بگذاری.خداوند می فرماید : ما شما را از یک مرد وزن آفریدیم وگروه گروه وقبیله قبیله گردانیدیم همانا با تقوی ترین شما پرهیزگارترین شماست.در طول این هزار و چهارصد سال چه جنگهایی بر سر مذهب به وجود نیامده.باید به جای تفرقه متحد شویم.اگر اتحاد بین یک ونیم میلیارد مسلمان وجود داشت آیا باز هم اوضاع مسلمین این جور بود.
  • آقاخان چهارم آقاخان چهارم كه در 1936 ميلادي در ژنو به دنيا آمده است، مدت نه سال در مدرسه شبانه روزي معروف له‎روزي در سويس درس خوانده و سپس وارد دانشگاه هاروارد، در آمريكا شد. با جلوس بر مسند امامت در بيست سالگي، آقاخان چهام مدت يك سال تحصيلات دوره ايسانس خود را در هاروارد قطع كرد و به ديدن از جماعتهاي مختلف نزاري پرداخت، و در همان سال در يك سلسله مراسم (تخت نشيني) كه در دارالسلام، نايروبي، كامپالا، كراچي، و بمبئي، برپا شد، رسماً دوره امامت خود را آغاز كرد. وي سال آخر تحصيلات خود را در هاروارد در 1958 - 1959 ميلادي به اتمام رسانيد، و به اخذ درجه ايسانس در تاريخ اسلام نايل آمد. و پس از آن، خويشتن را به عنوان امام نزاريان سرزمينهاي مختلف وقف انجام وظايف خود كرد. 620/392 آقاخان چهارم خط‎مشي‎هاي پدر بزرگش را در جهت نوسازي جماعتهاي نزاري ادامه و بسط داده است. وي زندگي و امور مادي و مذهبي پيروان خويش را، بخصوص در هند و پاكستان و آفريقا، از طريق نظاهاي شورايي آنها و با ديدارهاي منظم از آنها دقيقاً زير نظر قرار داده است. آقاخان چهارم مخصوصاً به اصلاح وضع اقتصادي، اجتماعي، و آموزشي پيروان خود علاقه فراواني نشان داده است، وي نزاريان را تشويق كرده است كه مهارتهاي فني و تخصصي به دست آورند، و بورسهاي تحصيلي متعدد در مؤسسات غربي براي دانشجويان شايسته و لايق برقرار كرده است. آقاخان چهارم، در حال حاضر، از شبكه اي شامل بيش از سيصد مؤسسه و برنامه آموزشي در هند و پاكستان و كنيا و تانزانيا و جاهاي ديگر حمايت و پشتيباني مي كند، اين مؤسسات از مراكز نگهداري و پرورش كودك تا مدارس ابتدائي و طرحهاي تخصصي، چون مدرسه بازرگاني آقاخان در دارالسلام، را در بر مي گيرد. در 1983 ميلادي، دانشگاه آقاخان با دانشكده پزشكي و مدرسه پرستاري در كراچي تأسيس شد. همانطور خدمات بهداشتي آقاخان مشتمل است بر شبكه پيچيده اي از تقريباً دويست مؤسسه و برنامه بهداشتي، از جمله شش بيمارستان عمومي در كشورهاي مختلف آسيايي و آفريقايي و نيز در مغرب زمين. برنامه هاي خدمات بهداشتي و آموزشي آقاخان براي استفاده عموم مردم است، صرف نظر از نژاد و مذهب آنان . . . 621/392
  • آقاخان چهارم به عنوان يك رهبر مسلمان متجدد با بينش و ديد بين المللي، علاقه عميقي به پيشبرد شناخت بهتر اسلام و ميراث فرهنگي آن از خود نشان داده است . . . آقاخان چهارم نه تنها مسؤليت هدايت يك جامعه مترقي از مسلمانان شيعي را، كه در بيش از بيست كشور جهان در آسيا، آفريقا، اروپا، و آمريكا پراكنده هستند، به عهده گرفته، بلكه يك شبكه وسيع اداري، اجتماعي، اقتصادي، و فرهنگي پيچيده را اداره كرده است، و در همان حال هم خويشتن را مصروف شناخت بهتر فرهنگ اسلامي در جهان امروز كرده است.622/392 پس از وفات آقاخان سوم نوه او پسر ارشد عليخان به جاي وي رهبري فرقه اسماعيليه را به عنوان چهل و نهمين امام اسماعيليه به دست گرفت پرنس كريم آقاخان در سال 1936 ميلادي مطابق با 1315 هجري شمسي متولد شد و تحصيلات خود را در دانشگاه هاروارد در رشته حقوق و فلسفه شرق به پايان رسانيد وي هم اكنون رهبري فرقه اسماعيليه را در دست دارد. 3/175 سخنراني ديويد. ال. جانستون، رئيس و قائم مقام دانشگاه مكگيل كانادا در روز اول نوامبر 1983 ميلادي در مراسم اعطاي دكتراي افتخاري به كريم آقاخان: مقام شخصيتي آقاخان در دنياي امروز استثنايي و بي مانند است وي رهبر روحاني جماعتي است كه در كشور هاي در حال رشد در غرب مي باشند او همچنين در سنت اسلامي دلواپس رفاه و آسايش پيروانش مي باشد، و در اين مفاد تعدادي سازمان ها و برنامه هاي رو به افزايش توسعه و بشردوستانه اي را كه فعاليتهايشان به پيشرفت خيلي از كشورهايي كه اسماعيليان در آنجا زندگي مي كنند مرتبط است، رهبري و اداره مي نمايد علي الخصوص هدفهايشان اين است كه اسماعيلياني كه در جهان پيشرفته اقامت دارند قادر به كمك به توسعه آن جهان باشند. اين مرد پلي است بين شمال و جنوب، شرق و غرب (كه) رهبريتش ماوراء سياست، نژاد و مذهب مي باشد. در دنيايي كه توسط تقسيمات و خصومتها جنگ و ترس از كشتار همگاني بمب هسته اي از هم پاشيده شده است او چراغ راهنمايي الهام و كمالات و فضيلتهاي عالي در راه پيشرفت بشريت در كل، در راه تعالي بخشيدن به كيفيت زندگي متمدن و در راه ترقي و تعالي تمام مردم دنيا براي گرامي داشتن اخوت و برادري بين انسانها مي باشند. انستيتوي مطالعات اسماعيلي لندن: اين انستيتو در سال 1977 م تأسيس شد. اهداف: ارتقاء و ترويج و تشويق و آموزش در اسلام، درك و فهم بهتر مذاهب و عقايد، كمك به پيشرفت تحصيلي اسلامي، تربيت معلمان آزموده، دادن كمك هزينه به دانشجويان، همكاري با دانشگاه مكگيل در مونترال كانادا، دانشگاه لندن، در برنامه كاري انستيتومي باشد. بنياد آقاخان بنياد آقاخان در 24 ژانويه 1967م تأسيس و مركز اصلي: ژنو، شعبات در پاكستان (1969)، انگلستان (1973)، كنيا (1977)، هند (1978)، بنگلادش (1980)، كانادا (1980) و امريكا (1981) مؤسساتي غير فرقه اي است و برنامه هايش صرف نظر از نژاد و مذهب بر روي تمام افراد بشر باز است و نظارت و سر پرستي سازمانها و مؤسسات اسماعيلي را بر عهده دارد. بزرگترين پروژه بنياد، دانشگاه آقاخان در كراچي است. بنياد آقاخان در سال 1980 رسماً از طرف برنامه توسعه سازمان ملل متحد به رسميت شناخته شد. اين بنياد قبلا برنامه هاي خود را در خصوص كمك به آوارگان و ارسال كمك هاي بشر دوستانه در كشورهاي هندوستان، پاكستان، بنگلادش، كنيا، تانزانيا و اوگاندا اجرا نمود. هدف بنياد كمك هاي همه جانبه به مردم نيازمند گوشه و كنار دنيا مي باشد. 60/575 . . . لازم به يادآوري است كه نمايندگيهاي اين بنياد در كشورهاي مختلف از جمله آمريكا، انگلستان، كانادا و پرتغال دائر هستند و به فعاليت مي پردازند.61/575. . . بي ترديد اگر ياري هاي اين بنياد در زمستان 1993 به منطقه بدخشان صورت نمي‎گرفت بسياري از مردم از گرسنگي و سرما دچار مشكلات عظيمي مي شدند. . . 62/575 بنياد جوايز معماري آقاخان اين بنياد در سال 1978 م تأسيس شد، مركز اصلي ژنو اهداف: تشويق و ترغيب معماري، بارور كردن حرفه معماري، بررسي مشكلات معماري و ارائه حرفه معماري، ارائه راه حل‏هاي مناسب، تشويق اكتسابات و موفقيت هاي استثنايي در علم و هنر. مبلغ جايزه نيم ميليون دلار آمريكايي زمان اعطا هر سه سال يكبار اهداء اولين جوايز اكتبر 1980 در لاهور پاكستان اهداء دومين جوايز سپتامبر 1983 استانبول تركيه اهداء سومين جوايز 1986 مراكش اهداء چهارمين جوايز 1989 قاهره مصر
  • تا به حال سمينارهاي بين المللي در رابطه با معماري در تركيه، اندونزي، مراكش، اردن، فرانسه، چين كمونيست، سنگال، جمهوري عربي يمن و قاهره برگزار شده است. دفتر بررسي جوايز آقاخان براي معماري در حال حاضر به وسيله آقاي سعيد ذوالفقار كه قبلاً متخصص برنامه هاي محافظتي يونسكو بوده اداره مي شود. يك گروه داوران ممتاز به طور مستمر براي هر سه سال يكبار انتخاب مي شوند كه عبارتند از: معماران، طراحان و نقشه كشان بين المللي. جايزه توسط كميته اي به رهبري كريم آقاخان با يازده عضو ديگر تهيه مي گردد. مجله بين المللي معماري از سال 1981 منتشر مي شود، مركز نشر سنگاپور، هدف مجله: از بين بردن فاصله اي است كه درك و فهم پوشش مسائل طرح و نقشه كشي مناسب در رابطه با جهان سوم وجود دارد. 39/* بيمارستان آقاخان كراچي هدف: تربيت نيروي متخصص در امور بهداشتي و پزشكي مراسم: جشن بنيادي 1971 م افتتاح: 11 نوامبر 1985 م توسط رئيس جمهور پاكستان تعداد تخت خوابهاي بيمارستان: 721 تعداد اطاقهاي خصوصي: 202 I.P.S خدمات ترويج صنعتي اهداف: كمك به ترويج توسعه محلي و فعاليتهاي كشاورزي و تجاري و تأمين نيازهاي پروژه‏هاي معين كه شامل وسايل لازم براي معدن، تهيه مواد ساختماني، تهيه پوشاك و لوازم بهداشتي، منسوجات و توريسم و هتلهاي مهم و غيره مي شود. همكاري با شركت مالي و بين المللي، شركت توسعه بازار مشترك مركز اصلي ژنو تأسيس 1963 م. شعبات در بنگلادش، پاكستان، كنيا، تانزانيا، زئير، كانادا، ساحل عاج. 39/* دانشگاه آقاخان محل: كراچي، مساحت: 84 ا يكر، حدود 34 هكتار، پذيرش اعطاء امتيازات دانشگاه از رئيس جمهور پاكستان 16 مارس 1983 م كه اولين دانشگاه خصوصي در كشور پاكستان است. بزرگترين پروژه بنياد آقاخان مي باشد توافق و همكاري با دانشگاه هاروارد آمريكا، دانشگاه مكگيل و مكمستر كانادا كه صدر اعظم دانشگاه كريم آقاخان است. 39/* دانشگاه آقاخان به عنوان يك دانشگاه ممتاز و عالي دانش را به شكل نامحدود به بشريت و كشورهاي اسلامي خواهد رسانيد (از سخنان ضياء الحق رئيس جمهور پاكستان). رئيس جمهور پاكستان در سخنراني 16 مارس 1983 كه به مناسبت مراسم پذيرش دانشگاه آقاخان ايراد كرد در جايي از سخنراني اش مي گويد: ما توقعات و انتظارات زيادي از اين دانشگاه داريم. دلايل عمده اي كه براي آن توقعات بر مي شمارد: 1- نام درخشان آقاخان با اين دانشگاه هم پيوند است. 2- پرنس كريم آقاخان در تأسيس اين دانشگاه اشتياق و علاقه خصوصي و شخصي نشان داده است. 3- به لطف خداوند آن فشارهاي مالي و محدوديت قوانين و مقررات كه معمولا دانشگاهها را احاطه مي نمايد كه زير نظر و كنترل حكومت اداره گردند مواجه نخواهد بود. 4- اين دانشگاه در پرسنل و هيأت آموزشي اش افراد برجسته و متشخص خواهد داشت و از بين بهترين ها در دنيا انتخاب مي شوند. 5- بار ديگر فرصت را غنيمت دانسته تا از والا حضرت (پرنس كريم آقاخان) به خاطر عشق و علاقه شان به پاكستان، به خاطر فداكاري و ازخودگذشتگي شان در انگيزه و هدف تعليم و تربيت، به خاطر تلاشهاي خستگي ناپذيرشان جهت تعالي و بهبود زندگي در پاكستان و مهيا ساختن وسايل تسهيل تندرستي، پرستاري و تعليم و تربيت از كراچي تا هونزا تشكر مي‏نماييم. 39
  • دانشكده پزشكي آقاخان قبول اولين دانشجويان 1983 م، دوره پنجساله، هر سال سه ترم، جمعا 15 ترم، شرايط پذيرش: لياقت و شايستگي و استعداد براي رهبري است. 39/* مدرسه پرستاري تأسيس: اكتبر 1980، اهداف: بالابردن مقام پرستار مخصوصا در كشورهاي اسلامي، تربيت پرستار مجرب و كار آزموده، بالا بردن سطح تحصيلات و مهارتهاي آموزشي در پرستاري. مركز اسماعيليه لندن افتتاح: 24 آوريل 1985 م توسط نخست وزير انگلستان، مساحت: 1730 متر مربع، مساحت ساختمان (زير بنا): 1500متر مربع در طبقات مي‏باشد. كريم آقاخان در محافل سياسي اقتصادي و مذهبي جهان، مقامي بسيار بلند دارد، امامي است دانا، جوان و متجدد و براستي بايد او را امام عصر اتم خواند. 436/123 خانواده آقاخان چهارم نام نسبت سال تولد محل تولد تاريخ فوق سلطان محمد شاه پدربزرگ 2 نوامبر 1877 كراچي 11 ژوئيه1957 پرنس عليخان پدر 13 ژوئن 1911 ايتاليا 12 مه 1963 پرنس صدرالدين عمو 17 ژانويه 1933 فرانسه - پرنس امين محمد برادر 14 سپتامبر 1937 پاريس - پرنسس ياسمين خواهر 28 دسامبر 1949 ژنو - سليمه بيگم همسر 28 ژانويه 1940 دهلي نو - پرنسس زهرا فرزند 18 سپتامبر 1970 ژنو - پرنس رحيم فرزند 12 اكتبر 1971 ژنو - پرنس حسين فرزند 10 آوريل 1974 ژنو - دكتر فرانسوا توال در كتاب ژئوپول.تيك شيعه (سياست جهان شيعه) مي‎نويسد: امروزه آقاخان بر پانزده ميليون اسماعيليه كه در جهان پراكنده هستند فرمانروايي مي‎كند. 26/1861
  • آقاخان سوم بعد از هفتاد و دو سال زندگي با یک زن شرقى و سه زن غربى ازدواج کرد و از ترزا یکى از همسرانش، پسرى به نام على به دنیا آورد. على خان اهل خوشگذرانى وزنبارگي بودوهوسبازي باز نان اروپايي وامريكايي به ويژه ريتا هيورث بازيگرسينما او درمجلات انگليسي وامريگايي را پركرده بود علي رغم آنكه علي خان به عنوان جانشين پدر به چند كشورخارجي ازجمله هندوستان واسياي ميانه سفر كرده و مردم اسماعيلي با اوبه عنوان نتوانست جاى پدر را بگیرد و آقاخان سوم به دليل سروصداهاي ايجاد شده وترس از هم پاشيدن فرقه مجبور شد،وصيت كند پسر على خان با نام کریم را به عنوان امام چهل و نهم نزاریان را عهده دارشودپرسس كريم شاه زمان فوت پدر بزرگش در دانشگاه مشغول تحصيل بود وقتي خبر جانشيني پدر بزرگ خود را شنيد خودش باور نمي كرد رهبر نزاريان اسماعيلي شده است.
  • کافر همه را به کیش خویش می پندارد.شما ای برادر از 1200 سال پیش منقرض شدین .اصلا شخصی به نام مهدی از نسل حسن عسکری وجود ندارد ومهدی ساخته وپرداخته 4 شیاد به نامهای نواب اربعه است.آخرین نایب وقتی دید دستش رو می شود گفت مهدی به غیبت کبری رفته.2 اگر به قول شما ایشان اهل خوش گذرانی می بودباید مطبوعات وتلویزیونهای آن زمان چیزی میگفتند.شما چون ذهنتان آلوده به سکس وشهوت است ورساله هایتان هم راجع به این مسایل است از دریچه ذهن زمخت خود جهان ومذاهب را مینگری.از دیدگاه ما همه انسانها محترم هستند حتی شما برادر که اطلاعات اندکی داری.آن چند خط بالا در جواب هجویات شماست وگر نه قصد توهین به امام یک فرقه راندارم وعقیده ومرام هر کس محترمه.
  • در امامت نص مهم است
  • بر پدر آدم دروغ گو لعنت و صد البته بر آقاخان و پیروان جاهلش
  • بر پدر ومادر جناب حرام زاده مادر به خطا لعنت.یهودیان هم مثل جناب شما بر سر پیامبر خکستر می ریختند.دروغگویی شما معلوم است.شما به قول مولانا:چاکران چاک ران هستید.کلا در بند مسایل بی ارزش هستید. به قول احمدی نژاد آب رو بریز جایی که داره میسوزه تقی کوره....
  • تو جاهلی ای کودن.شعور نداری به امام یک مذهب توهین می کنی.خدمات و زندگی امام ما در جهان بر همگان روشن است.اسماعیلیان در طول تاریخ همیشه پیرو امام زنده بوده اند.ودانشمندان بزرگی که به بشریت خدمات قابل اعتنایی ارایه کرده اند در تاریخ معلو است از خواجه نصیرو ناصر خسرو و بوعلی سینا و ابن هیثم .وصدها دانشمند دیگر.ما جاهل نیستیم خجلت عیب تن خویش و غم جهل کشد کودکی کو نکشد زحمت استاد و ادیب سخن آموز که تا پند نگیری ز سخن پند را باز نیابی ز لباسات و فریب ای برادر سخن نادان خاری‌ست درشت دور باش از سخن بیهده، آسیب آسیب
  • چون دین و خرد هستمان چه باک است گر ملکت دنیا به دست ما نیست
  • با سلام ویا علی مدد خدمت کلیه دوستان که اینجا مطلب می نویسند مریرسانم بجای توهین وفحش وناسزاگویی که هیچ کدام از خصوصیات یک مسلمان نیست بپرهیزیم وبه جای آن ابتدا با مطالعه وتفکر عمیق به درک واحترام یکدیگر بپردازیم آنگاه به مباحثه منطقی وعقلانی بپردازیم با تشکر
  • اکی عزیز برادر.اول پرتاب سنگ از طرف مقابل بود وفقط دفاع کردم.اسماعیلیه واثنی عشریه پیروان دو برادرند که پدرشان یکی است
  • برادر گرامی تمام نظریات را چه خوب چه بد خواندم دیدم که نشانی از جهالت هنوز هست شما بگویید تمام فیلمهای فارسی در دوره قبل از انقلاب که پخش شده و همگی دیده اید آن رقاصه های کاباره ها که هر شب در بغل یک حرامزاده بی ناموس می خوابیدند یا آن عرق خورها و ...که هیچی از اسلام نمی فهمیدن چند تا امام دارند اسماعیلی ند یا اثناعشری ؟ اعتقاداتشان چیست ؟ به خودتان جسارت نکنید و خودتان را به گناه آلوده نکنید و رهبران درستکار را با ذهن بی فکرتان خراب نکنید !!در هر صورت رهبران اسماعیلی از اولاد مستقیم امام علی(ع) و فاطمه زهرا(س) می باشند و هر چه باشند از تمام سیدها که میبینید واقعی ترند و از من و تو هم بهترندو مطمئناً جایشان بهشت برین است ولی من و تو که دروغ و حاشی میکنیم و تهمت می زنیم آتش جهنم را خوب به جانمان می خریم.
  • عزیزم جهنم همینجاست .بحث ما به رقاصه ها چه ربطی داشت
  • فیلمها چه ربطی به موضوع بحث ما دارد
  • دوستان كه به هر دليلي به مرامي كه پدران خود پايبندي داريد برپايبندي شما آحستن ولي دوستان عزير كمي تفكر در اعمال ورفتار گذشتان خالي از لطف نيست . شما مي دانيد اقاخان رهبرطايفه نزاريه است رهبر اسماعيليه نيست اسماعيليه با اقاخانيه دارد. طايفهنزاريه آقاخانيه دست ساخته انگليس است اين فرقه دست ساخته انگليس را هيچك از مذاهب اسلامي به عنوان مسلمان قبول ندارندچون آينها ضروريات دين اسلام اعم نماز روزه وحج زكات و....كه مورد نص صيرح قران است قبل ندارند وبه آنها عمل نمي كنندچه مذهبي كه احكام ديني كه پيامبريش آورده وبه عمل كرده عمل نمي كند واعمال مذهبي ساختي درست ميكند
  • امام حاضر نور مولانا شاه کریم الحسینی هستند و کاملاَ برای همه مسلمان و غیر مسلمانان به خوبی شناخته شده اند و اگر شما سعی دارید کسی دیگری را به عنوان رهبر اسماعیلیان معرفی نمایید کارتان بیهوده است.اسماعیلیان نزاری آقاخانی عزیزم مناسک مذهبی مختص به خود را دارند وشما نیازی نیست که نگران این افراد باشی .تو به فکر خودت باش که از بام افراط و تفریط نیفتی.فروع دین هر زمان می تواند تغییر کند. این در زمان مولانا علی (ع) اتفاق افتاد.ای گمراه امام زمانت در این زمان کیست.جواب شما ابلهان خاموشی است و یاسین به گوش خر خواندن است.هر کس به اندازه ظرفیت خودش می تواند از وجود مقدس ایشان بهر همند شود.خدمات شبکه توسعه آقاخان برای همه ی بشریت است.
  • سلام مطالب خوب بود من به عنوان يك دختر مسلمان و اسماعيلي مذهب ميگم هركس اعتقاد ديني شخصي خود رادارد و من مذهب خودم را براي دنيا نميفروشم. ‏
  • اگر بهاییت از 12 امامی هاست وهابیت ضاله هم از سنی هاست باب بها عبدالبها هر سه شیاد دروغگو بودند لطفا کمی مطالعه اهل سنت و اسماعیلیان بجای لعاب دادن به مذهبشان سراغی از حدیث نبوی جابر سری به ایه ی تطهیر و هزاران ریشه ی تنومند درخت 12 امامی ها بزنند بهترین مرجع هم علمایتان هستند اقاخان هم یک مرکز ترک اعتیاد برای اسماعیلیه تاسیس کنند بد نیست مخصوصا در بدخشان افغانستان - چه کسی گفته اسماعیلیه برای ازدواج باید تغییر مذهب دهد شما با اهل سنت هم ازدواج میکنید- عکس اقاخان رو با همسر برهنه اش در سایتی دیدم از شما میبرسم همسر امامان ما کجا این ام المومنین برهنه ی شما کجا برادر اسماعیلیه چرا نمیگویی دفاتر اقاخان 5-6 سال قبل چرا در بدخشان توسط اهل سنت به اتش کشیده شد
  • خداوند در قرآن می فر ماید کل شیء احصیناه فی امام مبین(یس) همه چیز را در وجود امام آشکار ضبط کردیم.کجاست امامتان.خدمات شبکه توسعه آقاخان در فقیر تریت نقاط قاره دآفریقا وآسیا جهت فقر زدایی انجام میشود.ما لعب نمیدهیم به مذهبمان شما همه چیزتان در تقلید میمون وار خلاصه میشود خلق را تقليدشان بر باد داد.... اي دوصد لعنت براين تقليد باد ریشه تنومند شما در صیغه وکثافت کاری هایتان در لعب شرعی مقدس جلوه دادن است.اونا هم در بدخشان مثل شما که جماعتخانه اسماعیلیه در مزداب رو اول انقلاب تخریب کردین و اموال رو تاراج کردین وحشی هستنخودت یه کم فکر کن آیا یه آدم میتونه 1200 سال عمر کنه؟ یه کم عاقل باش.پوشش هر انسان جزو مسایل شخصی اون محسوب میشه.و امام ما تعداد ازدواجش معلو است. نه مثل ملا هی شما که چند تا دایمی دارن و هزاران تا صیخه.این قدر جرم وجنایت جامعه از همین فرزندان نامشروع صیخه هستش.
  • آقای به اصطلا ح حسین زاده اگه جراتشو داری مشخصات کامل بده و تل تاباهات صحبت کنم روشنت کنم و حاقا برو یه مطالعای داشته باش بعد چاک دهنت رو واکن
  • من نمیدانم بعضی از مردم از تنع زدن به مذهب دیگران لزت می برند و اینها در واقع هیچ به گفته خدا (ج) خود گوش نمی دهند که خداوند بزرگوار در کلام خود قرآن پاک فرموده است و سخت مارا از تنع زدن و تفریقه منع فرموده است پس اگر شما مسلمان واقعی هستید اول به کلام پروردگار خودگوش دهید . اسماعیلیه مذهب کامل است اگر درک کنی
  • ا فرین برادر محترم دلدار خان
  • ممنون نذرالدین
  • متاسفانه اسماعيليه از گذشته تا كنون مورد بي احترامي هاي زيادي واقع شده كه همان مضمون حقيقت هميشه تلخ است را دارد حقيقت هيچگاه جايگاه خوبي در بيد دين وجامعه ندار دهر كس در حد اطلاعات اندك خودش به قضاوت مي پردازد هستند افرادي از همين اثني عشري كه با مطالعه وفهم از مذهب اسماعيلي براي امام وپيروانش وخدمات امام ارزش واحترام قائلند .شما سايتها را خوب ببنيد تا تصاوير زشتي كه از حضرت علي يا پيامبر هم كشيده به تهيه هر نوع فيلم وعكسي مي نمايند اگر شناخت باشد هيچكدام اين تهمتها جايي ندارد .در ثاني اگر عكسي لخت چاپ شود يا هر تهمت ديگري ايا امام اسماعيليه اينقدر در بين مردم دنيا وسران ملتها محبوبيت خواهد داشت ومانند خيلي از افراديكه اعمال خلاف داشتند او ونابود شدند او هم اينگونه ميشد پس نه تنها امام اسماعيلي دشمنان زيادي دارد كه حضرت علي وپيامبر هم هنوز دشمنان محكمي دارند وشما زياد به اين عكس ها ي ساختگي اكتفا نكنيد ومعلومات خود را بالا ببريد شايد در جايي پاسخگو باشيد و شرمنده شوويد.در همان اندايا انها واقعي است دشمنان اسماعيلي هم از هر فرقهاي باهر امكاناتي
  • براي آدمهايي كه نتوانستن خود با باطن خوبي نشان دهند و ظاهري ساختگي كه خود را مسلمان نشان دهند بعيد نيست بي ادب و بد دهان باشن و ميتوان گفت جواب ابله هان خاموشي است
  • سلام،من يه شيعه دوازده امامي هستم،اصالتا الموتي هستم.خيلي دررابطه با اسماعيليان،الموت ،حسن صباح و....خوندم وهميشه آرزوم اين بوده كه با يه اسماعيلي درارتباط باشم،اين هم ايميلم: mohsenalfa@yahoo.com
  • سلام دوست من این هم ایمیلم ببینم چیکار میکنید mam645@yahoo.com
  • همه نظرات
  •  40 کیلومتر
  •  146 کیلومتر
  •  361 کیلومتر
  •  378 کیلومتر
  •  513 کیلومتر
  •  556 کیلومتر
  •  754 کیلومتر
  •  803 کیلومتر
  •  928 کیلومتر
  •  980 کیلومتر
این عنوان آخرین بار تغییر یافته در 12 سال پیش