|
Старі фотографії на сучасній карті
|
|
Seryevm
| 15 years ago |
0   |
| Мене цікавить таке питання - чи потрібно додавати старовинні фото на сучасних описах? Я розумію бажання, наприклад "Интересного Киева", поділитися своїми надбаннями, але, (імхо) в Мапії людину більше цікавить, як цей об'єкт виглядає зараз, а не 30-50-100 років назад... |
|
|
|
MikeGurey
| 15 years ago |
0   |
Мені здається тут не може бути однозначної відповіді. Якщо у об'єкту уже є багато сучасних фотографій, то такі фото й справді будуть зайвими, проте у подавляючої більшості об'єктів по карті нема узагалі жодних фотографій! Тому й стара фотографія буде не зайвою, якщо уже її хтось додав... Також, на мою думку, справжню актуальність такі фото можуть мати для об'єктів з категорії "Руїни". |
|
|
|
Thunder08
| 15 years ago |
0   |
"Інтересный Киев" по більшому рахунку займається рекламою, залишаючи посилання на сайт зі статтею замість того, щоб надрукувати статтю у Wikimapia.
Що стосується старих фото, то якщо одне із семи фото буде старим, то це тільки додасть цікавості, але іноді майже усі фото з дореволюційних листівок. Тоді краще деяку частину видалити на користь сучасних фото. |
|
|
|
ManjuBannikoppa
| 15 years ago |
0   |
[quote="Thunder08":vstrruvv] Що стосується старих фото, то якщо одне із семи фото буде старим, то це тільки додасть цікавості, але іноді майже усі фото з дореволюційних листівок. Тоді краще деяку частину видалити на користь сучасних фото.[/quote:vstrruvv]
абсолютна істина, а "Интересный Киев" банити треба за такі штуки. |
|
|
|
|
|
|