Wikimapia forum / User forums in other languages / Ukrainian - Українська / Старі фотографії на сучасній картіHello, guest You may login or register here. level 0 exp 0  
 Старі фотографії на сучасній карті
Seryevm
Places: 10
Userlevel: -2
15 years ago 0 
Мене цікавить таке питання - чи потрібно додавати старовинні фото на сучасних описах? Я розумію бажання, наприклад "Интересного Киева", поділитися своїми надбаннями, але, (імхо) в Мапії людину більше цікавить, як цей об'єкт виглядає зараз, а не 30-50-100 років назад...
MikeGurey
Places: 0
15 years ago 0 
Мені здається тут не може бути однозначної відповіді. Якщо у об'єкту уже є багато сучасних фотографій, то такі фото й справді будуть зайвими, проте у подавляючої більшості об'єктів по карті нема узагалі жодних фотографій! Тому й стара фотографія буде не зайвою, якщо уже її хтось додав...
Також, на мою думку, справжню актуальність такі фото можуть мати для об'єктів з категорії "Руїни".
Thunder08
Places: 2312
15 years ago 0 
"Інтересный Киев" по більшому рахунку займається рекламою, залишаючи посилання на сайт зі статтею замість того, щоб надрукувати статтю у Wikimapia.

Що стосується старих фото, то якщо одне із семи фото буде старим, то це тільки додасть цікавості, але іноді майже усі фото з дореволюційних листівок. Тоді краще деяку частину видалити на користь сучасних фото.
ManjuBannikoppa
Places: 0
15 years ago 0 
[quote="Thunder08":vstrruvv]
Що стосується старих фото, то якщо одне із семи фото буде старим, то це тільки додасть цікавості, але іноді майже усі фото з дореволюційних листівок. Тоді краще деяку частину видалити на користь сучасних фото.[/quote:vstrruvv]

абсолютна істина, а "Интересный Киев" банити треба за такі штуки.