Кафе "Парк" (Рівне)

Ukraine / Rivnenska / Rivne / Рівне / вул. В'ячеслава Чорновола, 25

Багатогранність рівненського парку зачаровує: весною він пробуджується дзвінким співом пташок і струмочками талого снігу, запахом фіалок та зелені. У цей час у кафе "Парк" відкривається літня тераса. Тут, у затінку дерев, кафе зустрічає тих, хто втомився від літньої спеки, і пропонує освіжитися, поласувати смачними та вишуканими замороженими десертами власного виробництва. Романтична осінь збирає всіх друзів після відпочинку за ароматними шашликами в кафе "Парк". Веселощі Нового року, Різдвяних свят, Масляної — дарує нам грайлива зима. Зігрітися і відчути неповторний дух свят допоможе запашний глінтвейн і тепло нашого каміну, де так казково потріскують дрова...

А ще серед переваг відпочинку у кафе "Парк":

розумні ціни
зала на 50 осіб, де можна відсвяткувати ювілей, корпоратив, весілля та інші урочисті події
справжні домашні, і що найголовніше — смачні і корисні страви
піца на будь-який смак — для тих, хто поспішає і хоче швидко та недорого перекусити
страви для справжніх гурманів — приготовані на мангалі овочі, фрукти-гриль, шашлики, стейки з курятини, свинини, телятини, баранини, риби, морепродуктів, страви з рубленого м’яса і гордість нашого закладу — реберця, мариновані в оригінальному винному соусі і смажені на вугіллі
для любителів рівненського пива пропонуємо свіже бочкове пиво "Рівень"
перегляд футбольних матчів на великому екрані
Хто хоч раз скуштує страви кафе "Парк" — не встоїть перед спокусою прийти сюди знову і пригостити друзів.

До того ж, кафе розташоване недалеко від центру міста, працює до 2-ї години ночі і має зручну парковку для відвідувачів. Також наявна Wi-Fi зона.

Для постійних клієнтів діє спеціальна система знижок, що зробить Ваш відпочинок ще приємнішим!

Графік роботи:

Пн.–Нд.: з 11:00 до 02:00.
Міста поруч:
Координати:   50°36'52"N   26°15'24"E

Коментарі

  • Сьогодні відвідала це кафе, обслуговування жахливе. Офіціанти багато часу проводять на барі. Замовили піцу, яка була з зіпсованим м'ясом, чайових не збирались залишати, проте офіціантка 10 грн здачі не принесла. Я не проти чайових, коли обслуговування на рівні. Відвідувати цей заклад не рекомендую.
  • Сьгодні відвідала кафе обсдуговування жахливе!!!!!!!!!!!!!!!!!Спочатку чекала 15 хв поки принесуть меню потім годину шашлик який принесли холодним!!В сирній палочці взагалі виявився волос....Не рекомендує це кафе оскільки ціни високі,а обслуговування і їжа жахливі!!!!!!
Ця сторінка востаннє змінена 10 років тому