İstanbul İli

Turkey / Istanbul /
 il / vilayet, birinci seviye idaresi, sırf sınırlar

Türkiye'nin 81 ilinden biri olup, Marmara Bölgesi'nde bulunan İstanbul İli.
Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Beykoz, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Eyüp, Esenler, Esenyurt, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu adlı 39 merkez ilçesinden oluşmaktadır.
Plaka kodu: 34
www.istanbul.gov.tr
www.ibb.gov.tr
Nearby cities:
Koordinatlar (Enlem ve Boylam):   41°11'44"N   28°58'3"E

Yorumlar

  • ben selamıalı mah.selamet sok.40 no.lu binayı görmek ıstıyorum
  • türkiyenin ve dünyanın en güzel şehri İSTANBUL
  • ben emre bende üye olmak istiyorum
  • istanbulun en güzeli bağcılar olimpik spordur ama daha güzeli istanbul
  • Burası sorgulama alanı olmadığı gibi düşündüğünüz şekilde karşınızda da bu tarz sorulara yanıt verecek bir mekanizmada yoktur. Burası sadece ilgili yer hakkında birtakım bilgiler alma ve yorum ekleme kısmıdır. Görmek istediğiniz bölgeyi mausunuzun tekerleği veya sol kısımda bulunan artırma azaltma bölümünden yakınlaştırarak veya uzaklaştırarak bulabilirsiniz.
  • ---BARIŞ KALEMİ---Hep söyleyin yazsın kalem-Hep okusun dünya alem-Yaz kalem yine güzel yaz-Hiç kimseye olmasın haz---Gez dünyayı karış karış-Yaz,her yerde olsun barış-Gez,hızlı gez olmaz yavaş -Her yerde bitsin bu savaş---Yaz kalem yaz nakış nakış-Her yerde hoş olsun bakış-Yaz kalem yaz duysun dünya-Sevgi diyorum ben buna---Yaz ki okusun her kıta-Yaz ki sevgi olsun moda-Yaz ki dürüst varsa eğer -Yaz barışa versin değer---Yaz ,kişiye ve aleme-Barış desinler kaleme-Sen yine gez karış karış-Her yerde hep olsun barış.---Melik KÖROĞLU [Melik Meliki KÖROĞLU]
  • Show all comments