Піцерія «Авеню» (Рівне)

Ukraine / Rivnenska / Rivne / Рівне / вул. Міцкевича, 7
 зона покриття Wi-Fi, піцерія
 Завантажити фотографію

На стінах піцерії "Авеню" закарбувалися миттєвості з шалено-швидкого життя П’ятої Авеню — центральної вулиці Манхетена — серця Нью-Йорку.

Приміщення піцерії просторе і сонячне. Поблизу вікон — столики із стільчиками, попід стінами — зручні диванчики. Ввечері або похмурого дня ненав’язливе освітлення залу доповнюють світильники-підвіси. Сталевий відблиск блукає на ніжках столів та стільців, перилах та навіть сільничках.

У піцерії "Авеню" великий вибір піци різного наповнення та розміру — маленька, велика, з подвійним наповненням — кожен може обрати піцу на свій смак та апетит. Окрім піци, тут Вам запропонують салати, перші, другі страви, десерти та напої.

Для відвідувачів з авто додатковою перевагою є зручний під’їзд та велика стоянка. Теплої пори року надворі працює літній майданчик.

У піцерії діє дисконтна система знижок. Зробивши замовлення більш ніж на 300 грн та заповнивши анкету, Ви отримуєте дисконтну картку зі знижкою 5%. Якщо протягом року Ви витратите в "Авеню" понад 1000 грн, то зможете обміняти свою картку на картку із 10% знижкою.

Доступний Wi-Fi інтернет.
Цей об'єкт приєднаний до вул. Міцкевича, 7
Міста поруч:
Координати:   50°37'30"N   26°15'30"E
Ця сторінка востаннє змінена 9 років тому