Ξενοδοχεία στην Πάργα, Πάργα Hotels -Lichnos Beach hotel and suites | χωριό, θέρετρο

Greece / Preveza / Parga /
 χωριό, θέρετρο
 Ανέβασμα φωτογραφίας

Eνα απο τα ομορφοτερα ξενοδοχεία στην Πάργα.Η εκπληκτική γοητεία της Πάργας, η λιτή πολυτέλεια, η λειτουργικότητα και η άνεση αποτελούν κάποιες από τις βασικές αξίες που διαπνέουν το καλαίσθητο αυτό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.
www.lichnosbeach.gr/
Τα μοντέρνα έπιπλα, τα άνετα κρεβάτια, η προσεγμένη διακόσμηση και οι απαλοί χρωματικοί τόνοι εμπνέουν χαλάρωση και απόλυτη ηρεμία.Οι βεράντες όλων δωματίων σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάργα είναι ευρύχωρες και επιπλωμένες, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με θέα το απέραντο γαλάζιο, τις κατάφυτες πλαγιές και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα.
Επιλέξτε το ξενοδοχείο Lichnos Beach στην παραμυθένια Πάργα για ασύγκριτες καλοκαιρινές διακοπές και γνωρίστε από κοντά τον απόλυτο προορισμό του Ιονίου!
Η εκπληκτική γοητεία της Πάργας
Η Πάργα είναι μια πραγματικά γραφική πόλη στη βορειοδυτική πλευρά του Νομού Πρεβέζης στην Ήπειρο, που απολαμβάνει την πανοραμική θέα του Ιονίου. Στα δυτικά υπάρχει ένας βραχώδης λόφος με πεύκα και στα ανατολικά μια μικρή κατάφυτη χερσόνησος.
Η Πάργα περιτριγυρίζεται από βουνά, με ελαιώνες και πευκοδάση.
Τα σπίτια είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ξεκινούν από την κορφή του λόφου μέχρι το κύμα.Η πόλη δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα νησί, κατάφυτο, γοητευτικό και ξεχασμένο στον χρόνο.
Κοντινές πόλεις:
Συντεταγμένες:   39°17'1"N   20°26'6"E
Το άρθρο αυτό τροποποιήθηκε τελευταία 12 έτη πριν