S.C. LICURICI IMPEX S.R.L. Oneşti (Onești)

Romania / Bacau / Onesti / Onești
 sediu, companie / firmă, centru de distribuţie
 Încarcă o fotografie

Distribuitor regional in zona Moldovei de produse din categoria FMCG, patener strategic pentru o paleta larga de producatori interni si internationali.

Ca o completare a domeniului de lucru pe care ne-am consacrat a aparut divizia de transporturi.

Societatea comerciala LICURICI IMPEX SRL a fost infiintata in luna mai anul 1993, de catre sotii Dan Marius si Dan Liliana Eleonora, avand sediul social in apartamentul proprietetea acestora, situat in mun. Onesti str. Marasesti, nr.10, bl.10, et.4, ap. 79, avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul desfasurat in cateva locatii inchiriate in mun. Onesti, orasul Comanesti si satul Dofteana. In urmatorii trei ani societatea a dezvoltat activitatea de comert cu amanuntul deschizand noi puncte de lucru in mun. Onesti.

Incepand cu anul 1995, in paralel cu activitatea de comert cu amanuntul societatea a inceput activitatea de comert en-gross intr-un singur punct de lucru situat in mun. Onesti.

Principalele produse comercializate erau: bere, vinuri, zahar, ulei, faina, etc.

Dupa inceperea vanzarilor en-gross societatea a inceput achizitionarea de mijloace de transport necesare pentru aprovizionare, astfel a cumparat cu credit bancar o autoutilitara IVECO 35-10 folosita si doua autocamioane de 16.000 kg noi de la fabrica ROMAN Brasov. Odata cu achizitionarea unui depozit in mun. Onesti str. Casinului nr. 4 bis
societetea si-a mutat sediul social la aceasta adresa.

In urmatorii ani societatea a mai deschis puncte de vanzare en-gross in orasul Tg. Ocna si Onesti, a marit constant flota de autovehicole si a inceput sa desfasoare activitatea de distributie in teritoriu a produselor. Acesta distributie s-a desfasurat in sistem van-sell la inceput ca mai apoi sa se transforme in pre-sell cu agenti de vanzari repartizati pe anumite rute de distributie.

Pe parcursul activitatii societatea si-a perfectionat si profesionalizat modul de lucru avand ca furnizori firme precum : BREWERIES HOLDING (achizitionata de Brau Union), INTERBREW si actualmente URSUS BREWERIES. Odata cu dezvoltarea distributiei, pentru o acoperire mai buna in teritoriu societatea a deschis puncte de lucru in mun. Moinesti si Bacau.

Astazi, Licurici Impex SRL, pe langa sediul central din Onesti, are deschise 7 filiale in principalele orase din Moldova, comercializeaza o gama larga de produse si dezvolta o noua latura a afaceri: transporturi internationale.

Cautam excelenta in distributie, tinta noastra fiind sa ne mentinem pozitia de lider in acest domeniu pe aria noastra geografica de activitate.

Urmarim satisfactia clientilor nostri prin oferta noastra de produse si prestand servicii de calitate, dezvlotand si incurajand fidelitatea
clientilor din portofoliu.

Tigari – partener strategic al principalului producator de tigari din Romania, avand distributie directa si depozite deschise in toate judetele din Moldova.

Bauturi – prezenti pe piata judetului Bacau si recunoscuti ca lider, cu produse pentru toate categoriile de clienti si oferte comerciale atractive .

Website: www.licurici.com.ro/
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   46°15'27"N   26°45'36"E
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 9 ani