Бізнес-центр "Прайм" (Луцьк)

Ukraine / Volynska / Lutsk / Луцьк / вул. Словацького, 7
 бізнес-центр (споруда)  Додати категорію
 Завантажити фотографію

Бізнес-центр «Прайм» - це оренда сучасних, добротних офісів в самому серці Луцька. А ще бізнес-центр «Прайм» - це неповторна атмосфера ділової співпраці. Адже наш бізнес-центр допомагає своїм клієнтам втілити найсміливіші бізнес ідеї в життя. Оренда офісу в бізнес-центрі «Прайм» стане потужнім поштовхом для розвитку Вашого бізнесу. Адже ми готові не тільки надати Вам в довгострокову оренду сучасні офісні приміщення, а й пропонуємо цілий спектр сервісів, пов’язаних з орендою комерційної нерухомості в бізнес-центрі «Прайм».

Перше, про що ми подумали – це безпека для Вас і Вашого бізнесу. Бізнес-центр «Прайм» обладнаний сучасною пожежною сигналізацією з системою оповіщення, що дозволяє нам гарантувати Вам безпеку. А з нашою цілодобовою охороною та системою відео нагляду Ви та Ваш бізнес почуватиметесь абсолютно захищеними.
Також бізнес-центр «Прайм» володіє власною трансформаторною підстанцією, що виключає перебої в енергопостачанні за будь-яких умов.
Комунікації та своєчасний обмін інформацією життєво важливі для процвітання бізнесу в наш час. Бізнес-центр «Прайм» надає своїм партнерам якісний безперервний зв’язок та швидкісний доступ в Інтернет.
Бізнес-центр «Прайм» дбає про імідж Вашої компанії. Орендуючи офісне приміщення в бізнес-центрі «Прайм» Вам більше не потрібно кудись їхати, щоб провести ділову зустріч в невимушеній атмосфері за чашкою кави. Достатньо просто спуститись на перший поверх бізнес-центру «Прайм» в місті Луцьк.
А індивідуальна система кондиціювання та вентиляції в бізнес-центрі «Прайм» стане ковтком свіжості для Вашого бізнесу!

Ми намагаємось враховувати всі Ваші потреби та побажання, щоб орендуючи в нас офіс Ви почувались максимально комфортно і побутові питання не відволікали Вас від високих цілей.
Ставайте частиною нашої дружної сім’ї і ми будемо рухатись до нових вершин разом!
Цей об'єкт приєднаний до вул. Словацького, 7
Міста поруч:
Координати:   50°44'52"N   25°19'23"E
Ця сторінка востаннє змінена 6 років тому