Магазин «Склад взуття» (Черкаси)

Ukraine / Cherkaska / Cherkasy / Черкаси / Смілянська вул., 53
 магазин взуття  Додати категорію
 Завантажити фотографію

Цей об'єкт приєднаний до Торговельний центр «Ангел»
Міста поруч:
Координати:   49°26'18"N   32°3'40"E

Коментарі

  • Через тиждень - взуття рветься, тріскається підошва, а ремонт коштує в розмірі ціни взуття.
  • Більше в цей гадюшник ні ногою!!!!Відношення охорони магазину до людей хамське!!!! Багато людей розвертаються і йдуть з магазину по тій причині, що охорона ПРОТИПРАВНО заставляє класти жіночі сумочки в камеру схову, оскільки в них таке розпорядження адміністрації магазину! Але чи є адміністрація магазину законодавчим органом і хто дав ім право розпоряджатися власними речами покупців. А "наліпки" про відповідальність магазину за речі, які знаходяться в камері схову, варто запхнути в одне місце адміністрації і охороні! Ящо раптом сумку вкрадуть з камери схову, то в судовому порядку людина ніяким чином не зможе захистити свої права, оскільки ніяким чином не зможе доказати що саме було в тій сумочці, охорона ж не складає акт приймання-передачі речей на зберігання, а слова потерпілого не є доказом для суду, потрібні докази!!!! Так що адміністрація магазину тримає наших людей за лохів, оскільки законом ніде не передбачено обов'язок покупця залишати свої гроші, документи, телефони і т.д. в камері схову. Ні в одній з країн Европи і навіть африканських країн я не зустрічала такого дибілізму!!!!
  • Качество обуви ужасное, буквально через пару дней один босоножек развалился((( деньги на ветер!!!! По поводу того, что заставляют оставлять сумочки в камере тоже возмущена, очень неприятно такое отношение((
  • Спочатку як тільки відкрився магазин,купила туфлі,і носила їх 3 роки,дуже хороші,удобні(мабуть то просто попалися такі
  • Согласна со всеми предыдущими коментаторами! БЕЗООБРАЗИЕ! Насчет женских сумочек - аргумент насчет того, что аналогичный товар продается в отделе, просто"улет" . У них же и обувь продается- значит надо всех разувать у входа, выдавать одноразовые тапочки, как в хирургию, и сделать отдельные камеры хранения для сменной обуви!! А что ? Ноу хау по черкасски?
  • Як можна терпіти таке хамство!!! Охорона діє незаконно заставляючи залишати речі. Це неприпустимо. Закликаю не ходити в той " магазин"!!!!
  • Показати всі коментарі
Ця сторінка востаннє змінена 10 років тому