Пивбар «Бучер» (Луцьк)

Ukraine / Volynska / Lutsk / Луцьк
 бар, паб

Міста поруч:
Координати:   50°45'46"N   25°22'14"E

Коментарі

  • Що я можу сказати про цей "хвальоний" Бучер. Обслуговування найнижчий рівень. Колектив постійно змінюється, що не раз так новий персонал, нові повара. Обслуговують з таким незадоволеним виглядом,ніби прийшла останню гривню в борг просити. Кухня взагалі жах, як розповідав сам персонал (який там раніше працював) на кухні повний безлад, харчі купляються подешевше і неякісні, У власниці є продовольчий магазин і все неліквідне перекидають в бар, а ми їмо за баснословні гроші і радіємо. Про власників у колектива взагалі відгуки дуже негативні. Один раз бачила власницю,на перший погляд ніби нормальна жінка, а коли розказали,яка насправді і яке в неї відношення до працівників і до людей загалом, була м"яко кажучи в шоці. Не дивно, що так часто змінюються працівники. А ще ці стільчики ковані, Хто взагалі придумав таке зробити, хто подумав за відвідувачів, за їхні речі???? Зачепилась за квіточку і все речі немає, а хто буде відшкодовувати. Нікому не раджу і сама більше в цей "гадюшник" не піду.
  • Хороше обслуговування. Привітний персонал. Страви всі смачні і точно знаємо що зі свіжих продуктів! Оскільки знаємо що є людина відповідальна за закупівлю продуктів, яка здійснюється щодня!!! Хазяйка - дуже чуйна і привітна людина, яка поважає своіх клієнтів і яку поважають клієнти теж!!!
  • Шанована Ірина! Всі ваші коментаріі суцільна неправда! І звідки ж ви так тісно знайомі з усім персоналом закладу? Можливо ви конкурент? Чи ображений співробітник? В нашому місті безліч різноманітних закладів з різноманітним обсліговуванням. Якщо Вам не подобається обслуговування в барі Бучер - обирайте заклад собі до смаку. Замість того щоб ображати людину яка вклала в бар багато праці - спробуйте побудувати щось самі! І побачите на скільки це легка праця і почуєте як люди будуть вам дякувати за все! Поважайте себе і людей навколо вас!
  • Святкували зустріч випускників, хочу від імені всіх одногрупників подякувати за допомогу в організаціі і виборі меню адміністратору Валентині Миколаівні, за гарне обслуговування і відношення подяка офіціанту Богдану і бармену Павлу! Дякуємо всім працівникам кухні за смачну іжу! Бажаємо процвітання вашому закладу, вдячних клієнтів і хороших чайових! Я часто відвідую ваш заклад і буду радити всім!!!
  • Хвалебні оди з одного IP і з різницею в часі до 10 хвилин. Напевно реклама від керівництва закладу.
  • Заклад супер
  • Ви що з Чевермето?
  • Дякую за смачну кухню і приємний вечір в вашому пивбарі))
  • Жахлива кухня, все масне та без приправ, навіть посолити не додумались. Персонал неуважний. За гроші , зо ми заплатили за свято, можга було посидіти у більш пристойному місці, знали б як воно складеться. Музика - російський шансон кінця 90-х. Не ходіть до Бучера, якщо любите себе та не хочете зіпсувати свято.
  • Нереально смачна кухня і затишно, як вдома
  • Показати всі коментарі
Ця сторінка востаннє змінена 9 років тому