Clinica de Oftalmologie OFTASAN (Brăila)

Romania / Braila / Brăila / Strada Plevnei, 245
 Încarcă o fotografie

Clinica de oftalmologie OFTASAN dispune de aparatura de investigatii oftalmologice de ultima generatie, iar echipa de medici si asistente are o inalta pregatire profesionala. In cadrul clinicii se pot face consultatii si diagnostica pacienti incepand de la varsta de 1 luna. Clinica de Oftalmologie OFTASAN are in dotare un bloc operator in care se pot efectua interventii chirurgicale, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Blocul operator este dotat cu aparatura pentru interventiile chirurgicale atat pentru polul posterior (cataracta, glaucom s.a.) cat si pentru polul posterior (vitrectomie, gauri maculare s.a.).
In cadrul clinicii de oftalmologie OFTASAN, functioneaza optica medicala in care pacientii sunt consiliati in alegerea potrivita de lentile si rame. Cu o varietate mare de rame si lentile si cu plaja cat mai mare si accesibila de preturi, optica medicala vine in intampinarea nevoilor clientilor sai.
Fiind la inceput de drum si cu o echipa tanara, Clinica de Oftalmologie OFTASAN isi propune sa isi mentina nivelul dotarilor echipamentelor la un nivel inalt pentru a oferi pacientilor o cat mai buna diagnosticare cat si un nivel de cunostinte cat mai ridicat si conectat la noutatile din domeniul oftalmologic prin participarea personalului medical la congrese si consfatuiri nationale si internationale
Optica medicala va pune la dispozitie lentile de la producatori renumiti: ESSILOR, INTEROPTIK/RODENSTOCK, ZEISS la cele mai avantajoase preturi pentru dumneavoastra.
In cadrul opticii medicale se efectueaza servicii de montaj si activitati de service pentru ochelari.
Atelierul de optica este dotat cu echipamente de ultima generatie de masurare si prelucrare a lentilelor asigurand astfel o executie de inalt nivel a ochelarilor.
Email: contact@oftasan.ro
Tel. programari: 0765 014 070
Echipa
- Dr. Oana Musat Banu Panait - medic specialist oftalmolog
- As. Coman Nastasia
- As. Cristiana Barbieru
Oraşe în apropiere:
Coordonate:   45°16'38"N   27°58'1"E

Comentarii

  • Noile numere de telefon pentru programari sunt: 0749014070 0770436237
Acest articol a fost modificat ultima dată acum 6 ani