GARDECOR SRL (Chişinău)

Moldova / Chisinau / Chişinău / Grenoble str., 149A
 store / shop  Add category

Gardecor SRL activează pe piața autohtonă din anul 2004, fiind lider în realizarea produselor din aluminiu, inox, lemn plastifiat, plexiglas și sticlă securizată.

Compania oferă o gamă completă de servicii: de la concept, confecționare, pînă la livrare și instalare. Atuurile noastre sunt: calitatea, funcționalitatea și aspectul exterior agreabil. Echipamentele moderne, cît și echipa de profesioniști bine pregatită asigură un nivel înalt de executare a lucrărilor.

Propunem o gamă largă de produse pentru amenajarea interiorului : balustrade din inox şi aluminiu, în combinaţie cu sticlă, plexi; scări interioare; cabine de duş, uşi de interior şi partiţii din sticlă securizată, soluţii de amenajare a grădinilor şi teraselor: porţi şi garduri inox, copertine fixe cu placaj din policarbonat sau sticlă, confecţii din inox, îngrădiri din plastic, geamuri glisante din sticlă securizată, pardosea deck din compozit de lemn, siding plastifiat pentru faţade, sisteme de umbrire : pergole wpc şi retractabile marca SUNTECH, marchize parasolare pentru terasă.

www.gardecor.md
Nearby cities:
Coordinates:   46°59'16"N   28°50'9"E
This article was last modified 10 years ago