Satko Teknoloji Sistemleri A.Ş. (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

Turkey / Istanbul / İstanbul Büyükşehir Belediyesi
 ofis / büro / işhanı  Kategori ekle

SATKO Teknoloji, Nakliye ve Lojistik sektörlerine ve araçlarını takip etmek isteyen değişik sektörlerden tüm müşterilerine ekonomik, güvenilir ve pratik araç takip ve filo yönetim sistemleri çözümleri sunmaktadır. SATKO çözümlerinden yararlanan araç filosuna sahip şirketler, filolarını kolaylıkla yönetmekte, araçlarını takip edebilmekte, haberleşmekte ve rekabette bir adım öne geçmektedir.

Harita üzerinde sadece araç takibinden ziyade, SATKO filonuzun performansını artıracak, maliyetleri düşürecek, iş süreçlerini hızlandıracak araç takip sistemleri ve filo yönetim ürünleri pazarlamaktadır ve bunların hizmetlerini vermektedir.

Sunduğumuz araç ve araç veri takip cihazları, haberleşme hizmetleri, sayısal yol haritaları ve filo yönetim yazılımlarından oluşan çözümlerinin kalitesi yüksektir çünkü dünyada ispatlanmış teknolojiler ile lojistik sektörüne odaklı olarak geliştirilmiştir. Lojistik sektörüne yönelik geliştirilen sistemlerle edinilen tecrübe ile tüm sektörlere araç takip ve filo yönetim hizmetleri sağlayan sistemler SATKO'nun mühendisleri tarafından kendi bünyesinde geliştirilmiştir.

Yüksek müşteri memnuniyetini hedef alan SATKO, özel müşteri taleplerini çok dikkatli bir şekilde analiz etmekte ve ihtiyaçlar doğrultusunda uzun yılların vermiş olduğu deneyimle müşterilerine özel araç takip ve filo yönetim çözümleri sunmaktadır. Teknoloji tasarlayan ve üreten dinamik bir şirket olan SATKO gerektiğinde müşteriye özel çözümler geliştirmektedir. Müşterileriyle uzun vadeli çözümler için çalışmaktadır ve en hızlı şekilde yatırımın geri dönüşüne olanak sağlamaktadır.

Türkiye'de 1992'de araç takip sektörünün ilk çözüm sağlayıcısı olarak kurulan SATKO, yüksek müşteri memnuniyetini hedef alarak, günümüzde de pazar lideri konumunu sürdürmektedir.

Uydu ve mobil iletişimde uzman SATKO'nun çözümleri sayesinde, kesintisiz mobil iletişimin nimetlerinden siz de yararlanabilir ve filonuzu ya da araçlarınızı en karlı şekilde yönetmeye başlayabilirsiniz.
Nearby cities:
Koordinatlar (Enlem ve Boylam):   41°4'4"N   29°0'17"E
This article was last modified 2 yıl önce