Магазин «АТБ-маркет» № 1060 (Львів)

Ukraine / Lvivska / Vynnyky / Львів / вул. Володимира Вернадського, 22
 магазин/крамниця, працює цілодобово
 Завантажити фотографію

Працює цілодобово.
Колишній магазин "Степ", «Рукавичка».

Компанія «АТБ» була заснована в 1993 році, коли магазини фірми «Агротехбізнес» поклали початок становленню мережі дискаунтерів «АТБ». Вже в 2000-х роках мережа «АТБ» вперше в Україні впроваджує нову систему самообслуговування у форматі «дискаунтер». Дискаунтер — магазин з широким асортиментом товарів за оптовими цінами. У поєднанні зі зручним розташуванням і високою якістю продукції, даний формат максимально відповідає пріорітетам споживачів.
Так, вже сьогодні мільйони людей оцінили переваги мережі дискаунтерів «АТБ». За даними дослідницьких агенцій, мережа дискаунтерів «АТБ» є найбільшою роздрібною мережею в Україні і налічує понад 800 магазинів, які розташовані більш ніж в 213 населених пунктах 17 областей України. Щодня в «АТБ» покупки здійснюють понад 2 млн українців! З кожним роком мережа магазинів «АТБ» показує найвищі темпи розвитку. Так у 2016 році товарообіг торгової мережі «АТБ» склав 58 млрд 507 млн грн. (з ПДВ).
Асортимент магазинів складає більш ніж 3500 товарів, з яких більше 800 — представляють власні торгові марки «АТБ». За рахунок мінімізації витрат на логістику і рекламу, вартість такої продукції нижче середньоринкової, але якість не поступається відомим брендам.
Протягом більш ніж 20 років, запорукою успіху і високих показників зростання є дружний колектив, де головна цінність - це люди! Професіоналізм, прагнення до розвитку, дотримання корпоративних норм і високий рівень відповідальності кожного співробітника роблять можливим досягнення нашої місії:
Забезпечувати населення України якісними продуктами харчування та непродовольчими товарами першої необхідності за мінімальними цінами. Гарантувати якість товару за рахунок використання високоефективних технологій і етичного ведення роздрібного бізнесу.

www.atbmarket.com/
Міста поруч:
Координати:   49°46'56"N   24°3'24"E
Ця сторінка востаннє змінена 5 років тому