Міський притулок для неповнолітніх (Севастополь) | огороджена територія

Ukraine / Sevastopol / Севастополь / вул. Окопна, 9
 не відображати назву, огороджена територія

Сюди потрапляють і перебувають діти до визначення їх стану - повернення в сім'ю, родичів, визначення в дитбудинок чи інтернат. Притулок для неповнолітніх був створений для тимчасового перебування дітей віком від 3 до 18 років.
Це перший соціальний заклад, в який потрапляють діти, що опинилися в складній життєвій ситуації. Діти - жертви насильства, ті, яких знайшли на вулиці, вилучили з сімей наркоманів і алкоголіків. Багато хто з них у притулку вперше їдять мандарини або цукерки, сплять в ліжках і вчаться рахувати до 10. У притулку деякі діти вперше дізнаються, що є свято мам або Новий рік.
Педагогами притулку проводиться велика і складна робота. Встановлюються родичі цих дітей і оцінюються можливості повернення їх в нормальні умови життя. Відновлюють документи, проводиться психологічне та медичне обстеження. Діти надходять різні - соціально-запущені, не мають навичок догляду за собою, замкнуті і іноді агресивні. За невеликий термін свого життя ці діти вже «побачили багато чого» і зіткнулися з різними, не завжди приємними моментами.
Тел.: +7 (8692) 482-351
Міста поруч:
Координати:   44°36'7"N   33°33'2"E
Ця сторінка востаннє змінена 3 років тому