Піцерія "Бруклін" (Рівне)

Ukraine / Rivnenska / Rivne / Рівне / вул. Степана Бандери, 36

Піцерія "Бруклін" схожа на тиху гавань посеред шумного міста. Цей образ навіюють фото-картини Брукліна-мегаполіса та метушливий рух за панорамними вікнами. Тут приємно посидіти вдвох або у веселій компанії друзів.

Техно-елементи задають стиль інтер’єру, проте не обтяжують його. Холодну гаму сірих та синіх кольорів гармонійно відтіняє теплий оранжевий. Металеві каркаси, що використанні в оздобленні, нагадують переплетіння Бруклінського мосту, що з’єднує найбільш густозаселений район Нью-Йорку Бруклін (Brooklyn) з іншою частиною міста.

У піцерії "Бруклін" Вам запропонують смачну піцу: маленьку, велику, з подвійним наповненням, а для дружньої компанії величезну піцу "Коло друзів", а також великий вибір інших страв: борщ з пампушками, смажену картоплю з гарніром, млинці, салати тощо. Окрім широкого асортименту соків, тут є рівненське живе пиво і міцніші напої.

Серед суттєвих переваг "Брукліна" зручний під’їзд, стоянка, якісне обслуговування і, звісно ж, доступні ціни. У піцерії діє система знижок за дисконтними картками. Доступний Wi-Fi інтернет.
Цей об'єкт приєднаний до вул. Степана Бандери, 36
Міста поруч:
Координати:   50°36'44"N   26°15'50"E

Коментарі

  • www.brooklyn.rv.ua
  • Я не думала, що сьогоднішній Бруклін настільки мене розчарує. На вигляд інтр'єр дійсно приваблює. Виглядає чудово. Але настільки незручно!!! За тими малесенькими столиками ніяк не вмістишся. Потрібно чекати поки перший доїсть, а коли вже тільки звільнитьс місце їсти самому! Це жахливо, офіціанти вміють тільки посміхатися. Ми з компанією замовили одну з доволі дорогих піцц, так вона просто гімняна, вибачайте, не можу стримати емоцій. Дубова піцца, яка зверху посипана якоюсь незрозумілою травою. Бруклін зруйнував мені весь день. Я дуже жалію, що взагалі відвідала цей заклад і витратила гроші. Бруклін вважається недешевою піццерією, але все ж таки виправдовув свої ціни. А тепер взагалі не раджу туди ходити. Дуже розчарована.
Ця сторінка востаннє змінена 10 років тому