АБ "Росiя" (Севастополь)

Ukraine / Sevastopol / Севастополь / вул. Леніна, 15/2
 адміністративна будівля/офіс, банк, пам'ятка архітектури (історії), споруда 1955 року, object of cultural heritage of regional importance (Russia) (en)

Колишній Держбанк, арх. А. А. Шувалова, 1955р.
В український період тут розташовувався український банк Укрсоцбанк (1991-2014)

АТ «АБ« РОСІЯ »є фінансово-кредитною установою, що здійснює комплекс банківських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Будучи одним з перших російських приватних банків, з 1990 року АТ «АБ« РОСІЯ »примножити свої активи і своєчасно виконує зобов'язання перед клієнтами.

З моменту заснування діяльність АТ «АБ« РОСІЯ »була спрямована на підтримку підприємств найважливіших галузей промисловості. Стратегія розвитку Банку, з одного боку, поєднує розумний і перевірений часом консерватизм, а з іншого боку - гнучкість у фінансовій політиці, своєчасне і масштабне освоєння нових продуктів і технологій. Банк завжди дотримується принципів максимальної ефективності бізнесу. На сьогоднішній день в банківську групу входять компанії різних секторів економіки.

На першому етапі свого розвитку Банк функціонував як великого фінансово-кредитного інституту, який обслуговує підприємства провідних галузей російської економіки, представлених в різних регіонах країни. У 2010 році з метою подальшого розширення діяльності, залучення нових стратегічних клієнтів і посилення впливу в банківському секторі, акціонерами АТ «АБ« РОСІЯ »було прийнято рішення про об'єднання з ЗАТ« Газенергопромбанк ». 2 серпня 2010 року було завершено процес реорганізації та об'єднання з ЗАТ «Газенергопромбанк», і структура продовжила роботу під єдиним брендом АТ «АБ« РОСІЯ ». Після об'єднання Банк виходить на новий якісний рівень - системоутворюючого фінансового інституту, що входить в число визнаних лідерів банківської галузі, що володіє значними активами і універсальної лінійкою продуктів і послуг. Філіальна мережа Банку представлена ​​в більшості регіонів Росії, до числа клієнтів Банку належать компанії - лідери національної економіки.

Банк має генеральну ліцензію на здійснення банківських операцій, а також ліцензії професійного учасника ринку цінних паперів на здійснення дилерської, брокерської, депозитарної діяльності, діяльності з управління цінними паперами та біржового посередника, що здійснює товарні ф'ючерсні та опціонні угоди в біржовій торгівлі.

Банк є учасником системи обов'язкового страхування вкладів. АТ «АБ« РОСІЯ »входить в число російських Банків, яким з боку Банку Росії надаються кредити в валюті Російської Федерації без забезпечення. З 2010 року Банк включений Федеральної Митної Службою Росії до реєстру банків та інших кредитних організацій, що володіють правом видачі банківських гарантій сплати митних платежів. Банк також реалізує програму кредитування суб'єктів РФ.

У вересні 2012 року Банк завершив масштабний проект по міграції банківських карт на власний процесинговий центр. До теперішнього часу Банк користувався послугами стороннього процесингу на умовах аутсорсингу. Успішна реалізація цього проекту виводить Банк на якісно новий рівень обслуговування власників пластикових карт. Процесинговий центр АТ «АБ« РОСІЯ »забезпечує безпечне зберігання клієнтських даних і високу швидкість проходження будь-яких транзакцій навіть при пікових навантаженнях.

У березні 2014 року Банком «РОСІЯ» прийнято рішення про роботу виключно на внутрішньому російському ринку.

У квітні 2014 року Банк відкрив представництво в Сімферополі. Сьогодні на території Республіки Крим успішно працює двадцять один офіс.

Територіальна мережа Банку «РОСІЯ» включає 75 підрозділів в 33 регіонах країни, в тому числі в Москві, Санкт-Петербурзі, Республіці Крим та інших суб'єктах РФ.

У 2015 році Банк «РОСІЯ» одним з перших приєднався до Правил Національної системи платіжних карт і приступив до емісії карт платіжної системи «Мир», запуск якої став пріоритетною національним завданням для Уряду РФ і всієї російської банківської галузі.

У лютому 2021 року рейтингове агентство «Експерт РА» підтвердило рейтинг Банку «РОСІЯ» на рівні ruAA (Високий рівень кредитоспроможності / фінансової надійності / фінансової стійкості) зі стабільним прогнозом.

У липні 2020 року Рейтингове агентство АКРА присвоїло АТ «АБ« РОСІЯ »кредитний рейтинг А + (RU) з прогнозом« стабільний ».

Банк впевнено входить в число перших 20 банків Російської Федерації, за підсумками 2018 року по величині чистих активів АТ «АБ« РОСІЯ »займає 12 місце в авторитетному рейтингу« Інтерфакс-100. Банки Росії ».

Соціальна відповідальність є одним із пріоритетних цінностей АТ «АБ« РОСІЯ ». Благодійна діяльність та спонсорські проекти Банку спрямовані на розвиток науки, медицини, підтримку підростаючого покоління, відродження культурних і духовних цінностей нашої країни.

За сприяння Банку «РОСІЯ» відбулося відродження загальноміського свята випускників «Червоні вітрила» - традиції, що йде корінням ще в 60-і роки XX століття. Протягом 15 років Банк є постійним партнером адміністрації Санкт-Петербурга в організації цього свята. Для АТ «АБ« РОСІЯ »це не тільки подарунок місту, а й внесок у виховання нового покоління, яке є запорукою подальшого розвитку стра


сайт: abr.ru
Міста поруч:
Координати:   44°36'43"N   33°31'33"E
Ця сторінка востаннє змінена 3 років тому