Спільне німецько-українське підприємство "Електронтранс" (Львів) | фабрика, завод, виробництво

Ukraine / Lvivska / Bryukhovychi / Львів / вул. Тараса Шевченка, 311
 фабрика, завод, виробництво
 Завантажити фотографію

ТОВ Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» створене у 2011 році корпорацією «Електрон», фірмою «TransTec F&E Vetschau UG» (Німеччина) та ТОВ «Автотехнопроект».
СП «Електронтранс» – підприємство повномасштабного виробництва, що спеціалізується на проектуванні та виробництві сучасного міського електротранспорту – трамваїв, тролейбусів, електробусів, - та міських пасажирських автобусів, агрегатів та запасних частин.
СП «Електронтранс» – це сучасний машинобудівний завод з технологічно гнучким виробництвом, що сьогодні виготовляє трамвайні вагони для колій різної ширини – 1000 мм, 1435 мм та 1524 мм – тобто не лише для міст України, але й на експорт – у держави СНД та Європейського Союзу.
У склад підприємства входять конструкторсько-технологічні бюро, механозаготівельне, зварювальне, фарбувальне та складальне виробництва.
Виробничі потужності СП «Електронтранс» дозволяють виготовляти 100 трамваїв або 100 тролейбусів чи електробусів на рік.
У рамках машинобудівної корпорації «Електрон» впроваджується масштабна програма локалізації (імпортозаміщення) виготовлення вузлів та агрегатів для електротранспорту.
СП «Електронтранс» здійснює поетапне освоєння виробництва трамвайних візків, систем керування тяговим обладнанням трамвая, тролейбуса і електробуса, зчіпних пристроїв для трамваїв та двохланкових тролейбусів й автобусів, передніх незалежних підвісок, інших вузлів та агрегатів.
eltrans.electron.ua

До 2011 року Завод телевізійної техніки "Електрон"
(дочірнє підприємство ВАТ "Концерн-Електрон")
ztt.com.ua
Міста поруч:
Координати:   49°52'2"N   23°56'30"E
Ця сторінка востаннє змінена 5 років тому