Ресторанний комплекс "Колиба" (Рівне)

Ukraine / Rivnenska / Rivne / Рівне / вул. Данила Галицького, 16б

У ресторанному комплексі "Колиба" Вам радо запропонують багатий вибір вишуканих та перевірених сторіччями страв закарпатської, угорської та української кухні.

Тут з любов’ю та турботою відтворено настрій та атмосферу української оселі, яка дозволить по-справжньому відпочити від шаленого ритму міського життя та повсякденних турбот.

"Колиба" — це традиційна гуцульська дерев’яна споруда з колод, де знаходили притулок для відпочинку та ночівлі мисливці, чабани і лісоруби, які надовго піднімались у гори. Як і століття тому, колиби зачаровують відчуттям безмірної свободи та єднання з величчю природи.

Горяни вірили, що колиба — богоугодна споруда, яку опікують всі дванадцять апостолів. Тому при будівництві колиби лісоруби завжди враховували архітектурно число 12. Нашу колибу, основа якої восьмикутна, вінчає чотирикутний купол і шпиль — як звернення до Бога.

"Колиба" дещо адаптована до міста, однак її зруб виготовлений лісорубами без жодного цвяха — зі смереки, спеціально доставленої з гірських Карпат. Саме це і обумовлює екологічну чистоту споруди, теплу та затишну атмосферу і потужну позитивну енергетику всього комплексу.

Ресторан оснащений кількома залами на кожному з двох поверхів, які пристосовано для проведення банкетів та бізнес-зустрічей, є і літні майданчики — тераси та альтанки на відкритому повітрі.

Справжній комин у головному залі, мисливські аксесуари, коване металеве та різьблене дерев’яне оздоблення "Колиби", без сумніву, не залишить байдужим справжнього естета. Плазмові екрани у кожному залі та жива музика на будь-який смак зроблять очікування замовлення майже непомітним.

В літню пору завжди можна помилуватися надворі прохолодним водоспадом, неквапливим струмочком та маленьким ставочком з живою фореллю. Ще у нас є унікальний закритий мангал, саме на ньому готується ексклюзивний шашлик.

Страви готуються з екологічно чистих продуктів на джерельній воді та молочній сироватці. Вся їжа надзвичайно поживна, смачна та корисна. Завітайте в "Колибу" та переконайтеся в цьому самі.
Міста поруч:
Координати:   50°36'18"N   26°16'51"E
Ця сторінка востаннє змінена 5 років тому