Кафе "Фламінго" (Рівне)

Ukraine / Rivnenska / Rivne / Рівне / вул. Степана Бандери, 62в

"Фламінго" — елегантний заклад, архітектура якого по екзотичності не поступається цьому рожевому птаху.

Чотирьохповерхова споруда ресторанного комплексу не видається такою великою на перший погляд, але обійшовши заклад з іншого боку можна побачити велетня "Фламінго" у всій красі.

"Фламінго" оригінально виглядає не лише зовні, до вподоби відвідувачів затишне приміщення ресторану та банкетки, які знаходяться на першому поверсі. VIP-кабінки різні за кольором і за стилем, деякі з них просто заворожують вітражними прозорими стелями і стінами.

Банкетна зала, що розрахована на 100 осіб, найкраще підійде для святкування весіль, випускних та ювілеїв.

Крім розкішних приміщень ресторан "Фламінго" має один з найкращих в Рівному літніх майданчиків, що потопає в квітах та зелені доглянутого ландшафту. Кожен зможе знайти куточок до вподоби: поряд з веселими водоспадами, де розташовані столики з червоного граніту та ковані стільці, у кокетливих альтанках, що хизуються квітами та вітражами, під казковими шатрами за плетеними з лози меблями або в літніх дерев'яних бесідках в оточенні дерев.

Для дітей обладнано ігровий майданчик з гірками, гойдалками, підвісними канатними доріжками та тунелями.

Молодята, що святкують весілля у ресторані "Фламінго", аби їх шлюб був щасливим, а почуття міцними, вішають замочок на казкове дерево кохання. Ключі від замка оберігає Фламінго, що височіє над водоспадом (весільна галерея).

Відвідування "Фламінго" — це завжди приємний час, проведений з друзями, родиною чи партнерами по бізнесу. Тут, у єднанні з природою, Ви спробуєте незвичайні страви від шеф-кухаря і отримаєте справжнє естетичне задоволення (меню).

Режим роботи закладу: з 12:00 до 01:00.

Для зручності відвідувачів закладу у ресторані діє додаткова послуга "Економте час". Зателефонуйте та зробіть замовлення наперед. Ви ще в дорозі, а Ваша страва вже готується.
Міста поруч:
Координати:   50°36'37"N   26°16'50"E
Ця сторінка востаннє змінена 10 років тому